Redactia.ro
Home » Monden » Alexandra Ungureanu a fost dezamăgită în dragoste! Artista a fost părăsită înainte de nuntă

Alexandra Ungureanu a fost dezamăgită în dragoste! Artista a fost părăsită înainte de nuntă

Alexandra Ungureanu a fost dezamăgită în dragoste!

Alexandra Ungureanu a fost dezamăgită în dragoste! Alexandra Ungureanu trăiește în prezent una dintre cele mai bune perioade din cariera sa. Artista participă în show-ul Bravo ai stil! Celebrities, iar jurații sunt foarte impresionați de stilul său vestimentar, reușind să stârnească invidia celorlalte concurente. Însă, artista se pare că are ghinion pe plan sentimental, Alexandra fiind părăsită de logodnic înainte de nuntă.

Alexandra Ungureanu a fost dezamăgită în dragoste! Artista a fost părăsită înainte de nuntă

Alexandra Ungureanu a fost dezamăgită în dragoste! Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai talentate și îndrăgite artiste din România. Cu toate că acum trăiește o perioadă de succes pe plan profesional, Alexandra pare că nu are noroc în dragoste. Concurenta de la Bravo ai stil! Celebrities a suferit din cauza unui băiat în urmă cu cinci ani. Când a crezut că și-a găsit sufletul pereche, artista a avut parte o un adevărat șoc.

Alexandra Ungureanu a fost cerută în căsătorie de iubitul său, de dragul căruia era dispusă să plece definitiv din România și să plece în America. Cu puțin timp înainte să se căsătorească, logodnicul său, Andrei Gheorghiu a decis să se despartă de ea, iar lovitura a fost atât de gre, încât vedeta a avut nevoie de mult timp pentru a-și reveni. „Eram fericită şi credeam că va fi bine. Trăirile mele şi cum mă simt nu trebuie spuse prin cuvinte. De acum, am să mă ocup de muzică, viaţa personală am pus-o deoparte. Mi-a făcut rău când am ales să vorbesc despre relaţia mea, însă se vor așeza lucrurile bine pentru mine cândva”, mărturisea Alexandra Ungureanu.

În prezent, Alexandra Ungureanu nu are nicio relație și a precizat că se simte foarte bine în această situație, iar momentan nu își dorește să înceapă nicio relație. Mai mult, vedeta a declarat la un moment dat, că toți iubiții săi au fost foarte discreți și nu au avut legătură cu showbiz-ul.

Declarația care a enervat-o la culme pe Andreea Tonciu

Alexandra Ungureanu face parte din concurentele din marea finalaă a emisiunii Bravo ai stil! Celebrities și a fost de multe ori felicitată de cei trei jurați ai show-ului pentru stilul său vestimentar. Vedeta mizează pe styling, iar faptul că ținutele sale sunt aplaudate de jurați, reprezintă o amenințare pentru celelalte participante.

Într-una dintre ediții, Maurice Munteanu a fost cucerit de ținuta Alexandrei și nu s-a abținut să facă remarci surprinzătoare pentru unele concurente. Mai mult, acesta a spus că Alexandra este marea câștigătoare Bravo ai stil! „Pe mine nu ma intereseaza ce porti in seara asta pentru ca mi-ai demonstrat ca ai dat dovada de o valoare umana incredibila in aceste luni lasand la o parte abilitatile stilistice care sunt cu zece clase peste abilitatile stilistice din industria in care activezi. Esti o femeie cu un bun simt incredibil, mi-ai demonstrat ca esti o femeie puternica, sensibila, o femeie glamuroasa, rafinata care are referinte. Si stii ce conteaza pentru mine, educatia. Pentru mine, tu esti castigatoarea „Bravo, ai stil!Celebrities” si daca eu plec de aici pleci cu mine de mana. Ti-as da zece dar nu pot, a mai spus Maurice in timpul jurizarii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: