Redactia.ro
Home » TV » Live Video finala emisiunii Chefi la cuţite. Vezi Online deznodământul emisiunii de la Antena 1

Live Video finala emisiunii Chefi la cuţite. Vezi Online deznodământul emisiunii de la Antena 1

finala emisiunii Chefi la cuţite.

Emisiunea „Chefi la cuțite” este una dintre cele mai iubite din România. Din păcate pentru fani, aceasta este foarte aproape de final, iar în curând vom afla marele câștigător!

Unde vezi online emisiunea „Chefi la cuțite”. Când are loc

Este binecunoscut faptul că Antena 1 are seriviciul Antena Play, unde emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi văzută de către oricine. Desigur, acest serviciu este cu plată.

Dacă nu dorești să plătești, atunci poți vedea emisiunea pe TV. Marea finală de la „Chefi la cuțite” va avea loc pe data de 16 decembrie, la ora 20:30, pe Antena 1.

Este posibil, totodată, ca emisiunea să fie pusă și pe platforma de YouTube a canalului Antena 1. După semifinala ce a avut loc pe 14 decembrie, încă nu am aflat care sunt cei trei finaliști, pentru că mai este o ultimă probă pe care ei trebuie să o susțină. Astfel, ultima parte a seminifalei va avea loc tot pe 16 decembrie, miercuri.

Marea finală va avea loc pe 16 decembrie, iar atunci vor fi eliminați doi dintre finaliști, pentru a-i lăsa primul loc câștigătorului. Acesta va pleca acasă cu o experiență grozavă, cu recunoașterea calităților de bucătar din partea celor trei chefi și jurați, dar mai ales cu premiul de 30.000 de euro.

Cine va câștiga emisiunea „Chefi la cuțite”

Mulți dintre concurenți visează să își deschidă propriul restaurant, iar premiul de 30.000 de euro poate fi o motivație în plus pentru a da totul ca să câștige. Favorita acestui sezon este din echipa Bulinuțelor, adică cea a lui chef Florin Dumitrescu. Este vorba despre Roxana Blenche, preferata publicului. Mulți sunt de părere că ea va fi marea câștigîtoare a sezonului 8 de la „Chefi la cuțite”. Dacă acest lucru se va întâmpla în finala de miercuri, Roxana Blenche va deveni prima femeie din istoria acestui show care reușește să obțină marele premiu.

„Am fost și în alte competiții, internaționale, am reprezentat România la Milano, alături de chef Cezar Munteanu. Am început în bucătărie alături de Michael Pascali, câștigător Iadul bucătarilor. Știu că aici e mai greu, dar vreau să demonstrez că pot”, dezvăluia Roxana Blenche.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: