Redactia.ro
Home » TV » Live Video semifinala emisiunii Chefi la cuţite. Vezi Online penultima ediţie a show-ului de la Antena 1

Live Video semifinala emisiunii Chefi la cuţite. Vezi Online penultima ediţie a show-ului de la Antena 1

Semifinala Emisiunea „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” este aproape la final, iar pe data de 15 decembrie are loc semnifinala. Iată unde poți vedea emisiunea online, pentru a afla cine este marele câștigător!

Unde poți vedea emisiunea „Chefi la cuțite” online

Emisiunea „Chefi la cuțite” este pe ultima sută de metri. Pe data de 15 decembrie, marți, are loc semifinala, iar în competiție vor mai rămâne doar cei care merită cu adevărat să fie acolo.

Sezonul 8 din cel mai urmărit show culinar din România este la final. După mai bine de trei luni de când concurenții au intrat în această competiție, iată că aceasta a ajuns la final, căci va avea loc semnifinala, iar apoi va fi desemnat marele câștigător.

Dacă ai ratat cumva semifinala care se difuzează pe TV, stai fără grijă, pentru că Antena 1 publică toate episoadele emisiunii pe Antena Play și le poți vedea de acolo.

Cine sunt semifinaliștii de la Chefi la cuțite

Sunt câte trei concurenți de la fiecare echipă care vor ajunge în semifinale. Iată cine face parte din echipa dungilor, din echipa bulinuțelor și echipa pătrățelelor.

Echipa Dungilor a lui Sorin Bontea este formată din:

Adrian Luca

Maria Șandru

Ionuț Belei (cuțitul de aur)

Echipa Bulinuțelor a lui Florin Dumitrescu este formată din:

Andrei Hîncu (Kani)

Claudia Radu

Roxana Blenche

Echipa Pătrățelelor a lui Cătălin Scărlătescu este formată din:

Cătălin Rizea

Paul Maxim

Cristian Boca (cuțitul de aur)

Toate cele trei cuțite de aur sunt încă în competiție, spre deosebire de alte sezoane, când cel care era trimis direct în echipe din preselecții a mai plecat acasă în faze timpurii ale emisiunii.

În finală vor merge doar trei dintre aceștia, care se vor lupta în preparate și gusturi delicioase pentru a primi titlul de cel mai bun chef, recunoașterea celor trei jurați, iubirea celor de acasă, dar mai ales șansa de a-și deschide propriul restaurant, cu ajutorul celor 30.000 de euro care sunt puși la bătaie drept marele premiu.

Favorita publicului din acest an este Roxana Blenche, care face parte din echipa lui chef Florin Dumitrescu. Aceasta are șanse de a deveni prima femeie care câștigă competiția.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: