Redactia.ro
Home » Sport » Live Video Islanda – România. Vezi meciul ONLINE AICI

Live Video Islanda – România. Vezi meciul ONLINE AICI

Naționala României, Islanda, EURO

Meciul din această seară, Islanda – România se poate vedea online, pe www.sport.ro și Facebook.com/sport.ro.

Live Video Islanda – România, AICI.

În această dimineață, tricolorii și-au ales numerele pe care le vor purta la meciul cu selecționata Islandei. Cel care va purta râvnitul număr 10 va fi Alexandru Maxim.
1. Florin Niță, 2. Alexandru Crețu, 3. Alin Toșca, 4. Sergiu Hanca, 5. Mihai Bălașa, 6. Cristian Manea, 7. Denis Alibec, 8. Alexandru Cicâldău, 9. George Pușcaș, 10. Alexandru Maxim, 11. Nicușor Bancu, 12. Ciprian Tătărușanu, 13. Claudiu Keșeru, 14. Ianis Hagi, 15. Andrei Burcă, 16. David Lazar, 17. Ciprian Deac, 18. Răzvan Marin, 19. Gabriel Iancu, 20. Alexandru Mitriță, 21. Dragoș Grigore, 22. Mario Camora, 23. Nicolae Stanciu.

„Plecăm cu șanse reale de a câștiga acest joc! Eu zic că nu avem de ce să ne fie teamă. Sigur, jucăm în deplasare cu o echipă a Islandei care s-a calificat la cele două turnee finale din ultimii ani. E o echipa care e la sfârșitul unei generații de exceptie pentru ei, iar noi suntem la început”, a spus Dorinel Munteanu, pentru PRO X.

Protocolul pe care îl urmează românii la stadion

În Islanda numărul persoanelor infectate cu coronavirus este în continuă creștere, așa că există un protocol extrem de strict. Jucătorii au fost testați în aeroport, apoi nu au avut voie să iasă din hotel decât pentru antrenamentul oficial. În această seară vor avea o procedură specială și la stadion.

„Primul care are voie să intre în stadion este medicul tricolorilor. Acesta intră în contact cu reprezentanții medicali, pe care îi ajută la accesul jucătorilor și staff-ului. Aceștia pot cobori din autocare în grupuri de maximum 5, trecând printr-un filtru de temperatură, un scanner identic celor de metale din aeroporturi. Ulterior, fiecare prezintă un act de identitate + dovada testului COVID negativ efectuat de laboratorul acreditat UEFA în cantonamentul de la Mogoșoaia”, scrie site-ul FRF.RO.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: