Redactia.ro
Home » Știri » Liviu Dragnea a ieșit ieri din închisoare. Astăzi s-a întors în detenție

Liviu Dragnea a ieșit ieri din închisoare. Astăzi s-a întors în detenție

Liviu Dragnea a ieșit ieri din închisoare. Astăzi s-a întors în detenție

Dragnea a ieșit ieri din închisoare.. Conducerea Penitenciarului Rahiova a luat decizia de a-l elibera pe Liviu Dragnea pentru o zi din închisoare. Liviu Dragnea a părăsit ieri închisoarea în jurul prânzului, iar asatăzi s-a întors.

Liviu Dragnea a ieșit ieri din închisoare. Astăzi s-a întors în detenție

Potrivit Digi24, Liviu Dragnea a fost eliberat ieri din Penitenciarul Rahova. Conducerea penitenciarului Rahova, a hotârât să-l elibereze pentru 24 de ore pe Dragnea, care este un deținut model. Șeful parcului auto l-a descris pe Dragnea ca fiind un deținut care a respectat programul, și a muncit atunci când era nevoie și nu a avut niciun coflict cu alți deținuți.

Ieri, Liviu Dragnea a parasit penitenciarul, și s-a întors astăzi în jurul prânzului. Iubita lui, Irina Tănase a postat ieri o poză pe instagram că este blocată în trafic.

Sunt deținuți care nu primesc niciodată permisii de o zi

Din punct de vedere legal, permisia de o zi se acordă după patru luni, Liviu Dragnea fiind încarcerat de cinci luni. Persoanlul din sistem susține că de multe ori acestea se acordă după cel puțin un an de zile de pedeapsă. Liderul de sindicat la ANP, Sorin Dumitrașcu, a precizat că condamnații au dreptul să primească recompense, însă, problema e când deținutul este VIP, acesta primește mai repede și mai des.

„Mai e și o problemă de legalitate. Legea prevede că deținuții care au și alte cauze penale în curs nu pot primi învoire sau permisie. Prima întrebare ar fi dacă s-a verificat acest aspect, pentru că știm că deținutul în cauză are și alte cauze penale”, a adăugat el, precizând că cinci luni e un termen „destul de scurt” pentru o astfel de „recompensă”.

De asemenea,acesta susține că sunt deținuți care nu primesc niciodată recompense.

Citeste si:1 noiembrie 1989. Astăzi se împlinesc 30 de ani de la moartea cântăreței Mihaela Runceanu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: