Redactia.ro
Home » Știri » Liviu Dragnea renunță la bucătărie și se lansează în afaceri. Ce domeniu a ales pentru a-și asigura un venit financiar constant

Liviu Dragnea renunță la bucătărie și se lansează în afaceri. Ce domeniu a ales pentru a-și asigura un venit financiar constant

„Chef” Liviu Dragnea, pasionat de gastronomie încă de mic. Ce le-a gătit fostul politician colegilor de celulă

Liviu Dragnea, fostul președinte PSD, a făcut un pas hotărât în alt domeniu și a înființat o nouă firmă. Trecând de la rolul de bucătar la cel de antreprenor, Dragnea și-a continuat activitatea în liniște, departe de reflectoarele politice. Cu toate că nu mai este subiectul principal al discuțiilor mediaticilor, fostul politician își urmărește propriile interese chiar și atunci când nu este în atenția presei.

Din ce face bani Liviu Dragnea

Noua sa inițiativă de afaceri, denumită LND Trading, îi are ca acționari pe Liviu Dragnea, cu o cotă de 90% din capitalul social, și pe Cristian Alin Turcu, asociat minoritar. Conform informațiilor furnizate de Economica.net, firma se axează pe comerțul cu ridicata de materiale lemnoase, construcții și echipamente sanitare. Cu un capital social de 1.000 de lei și sediul în București, această nouă afacere reprezintă o extindere într-un domeniu complet diferit față de cariera politică anterioară a lui Dragnea.

Însă, LND Trading nu este singura afacere în care fostul politician este implicat. Potrivit datelor oferite de Oficiul Național al Registrului Comerțului, Dragnea este asociat și la Energy Multi Sistems, unde deține o cotă de participare de 30%. Această firmă, fondată în 2023, operează în domeniul producției de energie, demonstrând diversitatea portofoliului de afaceri al lui Dragnea.

Astfel, chiar și în absența sa din sfera politică și culinară, Liviu Dragnea demonstrează că știe să profite de oportunități în lumea afacerilor pentru a-și asigura un venit constant și a-și construi un viitor financiar stabil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: