Redactia.ro
Home » Monden » Liviu Puștiu ar fi putut fi victima în incendiul din mall-ul Prosper. Toată munca artistului s-a făcut scrum

Liviu Puștiu ar fi putut fi victima în incendiul din mall-ul Prosper. Toată munca artistului s-a făcut scrum

Liviu Puștiu ar fi putut fi victima în incendiul din mall-ul Prosper.

Liviu Puștiu ar fi putut fi victima în incendiul din mall-ul Prosper. Celebrul manelist a scăpat cu viață din incendiul care a făcut scrum mall-ul Prosper, din sectorul 5, al Capitalei. Liviu Puștiu avea un studio în clădire, care s-a făcut scrum.

Liviu Puștiu ar fi putut fi victima în incendiul din mall-ul Prosper. Toată munca artistului s-a făcut scrum

Liviu Puștiu e unul dintre artiștii păgubiți în urma incendiului devastatori de ieri din centrul comercial Prosper. Solistul avea studioul în clădire și o minune a făcut ca acesta să nu ajungă să fie victimă în incendiu. Ieri, Liviu Puștiu ar fi trebuit să se afle la studio, dar acesta nu a mai ajuns. Manelistul se afla în afara țării și a pierdut zborul cu doar câteva ore înainte să ajungă în România la studio. Artistul mărturisește că a fost o adevărată minune că a pierdut zborul.

”A fost mâna lui Dumnezeu. A făcut în așa fel încât să nu ajung acolo. Eu de la 14:00 la 20:00 eu aveam am sesiune de întregistări. Eu când am sesiune de înregistrări închid ușa, mă închid acolo cu colegul sau cine e, cântăm, mixăm în căști. Nu auzim nimic, nu avem contact. Eu cred că nu mai eram în viață acum. Mai ales că eu acolo am niște instrumente de suflet care valorează foarte mult financiar, dar și mai mult valorează sufletește. Avem un acordeon care era unul de suflet, din familie, iar pentru acordeonul ăla eram în stare să-mi dau viața pentru el cu riscul că nu plecam fără el”, a spus Liviu Puștiu la Antena Stars.

Manelistul a declarat că în studioul respectiv se afla întreaga sa avere muzicală, care, din păcate, s-a făcut scrum. Liviu Puștiu susține că totul a ars în urma incendiului, iar pierderea ajunge undeva la 100.000 de euro. Cântărețul susține că absolut tot a ars și ceea ce i-a mai rămas a fost doar un stick cu 18 negative pe care l-a luat cu el la concert în afara țării.

”Îi mulțumesc lui Dumnezeu, o spun public cu atâta putere față de Dumnezeu că mi-a salvat viața într-un timp atât de scurt. Am avut două mari hopuri ale vieții.

Nu sunt supărat. E o pierdere mare și financiară. A ars tot, nu mai am nimic, aveam scule cam de 100.000 de euro, investisem în ultima perioadă. Aveam acolo o întreagă industrie muzicală, toată istoria mea muzicală, tot ce am făcut eu din 2003 până astăzi, s-a pierdut tot, nu am salvat decât un singur stick cu 18 negative”, a mai spus manelistul.

Mall-ul Prosper Plaza s-a făcut scrum

Incendiul a pornit marți, la acoperișul magazinului Prosper, din Calea 13 Septembrie din București. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale de stingere la incendiul de la Prosper, iar locuitorii din apropiere fiind avertizati prin mesaje RO-ALERT să țină geamurile închise și să evite zona. ”Incendiu major produs pe Calea 13 Septembrie, la complexul Prosper. Ocoliţi zona. Eliberaţi căile de comunicaţii pentru a facilita accesul forţelor de intervenţie”, au transmis pompierii.

În zonă au fost degajări mari de fum, iar pompierii s-au luptat ore întregi cu flăcările care se extindau iremediabil. Centrul comercial a fost evacuat și nu au fost raportate victime. Circulația în zonă a fost închisă, iar traficul a fost deviat pentru câteva ore.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: