Redactia.ro
Home » Monden » Liviu Vârciu, anunț îngrijorător. Ce mesaj a transmis prezentatorul tv

Liviu Vârciu, anunț îngrijorător. Ce mesaj a transmis prezentatorul tv

GALERIE FOTO (3) Liviu Vârciu, anunț îngrijorător

Liviu Vârciu, anunț îngrijorător. Prezentatorul tv și-a îngrijorat fanii după ce a transmis un mesaj pe rețelele de socializare. Liviu a mers la munte alături de un prieten, iar la un moment dat, s-a pierdut prin pădure. Ce mesaj a transmis vedeta tv?

Liviu Vârciu, anunț îngrijorător. Ce mesaj a transmis prezentatorul tv

Liviu Vârciu le-a transmis un mesaj celor care-l urmăresc în mediul online, din mijlocul nămeților. Artistul a mers alături de un bun prieten la munte, dar s-a pierdut. Prezentatorul a scos telefonul și a filmat fiecare moment petrecut pe munte, iar clipurile video le-a postat pe Instagram. Liviu a dat vestea cum că el și vecinul său s-au pierdut.

Actorul a glumit pe această temă, spunând că dacă fanii lui nu îl vor mai vedea, să știe că Vârciu că îi iubește. ”O știi pe aia când te rătecești și te-ai rătăcit și nu glumim. Eu cu vecinul meu ne-am rătăcit, stați să vă arăt. Dacă nu ne mai vedem, eu vă iubesc pe toți”, a spus Liviu Vârciu, pe Instagram.

Varciu s-a pierdut pe munte

Liviu Vârciu a avut multe probleme de sănătate

În ultima perioadă, artistul s-a confruntat cu multe probleme de sănătate. Liviu Vârciu a ajuns să fie internat la spital, acolo unde a primit îngrijirea medicilor. Din fericire, acum se simte ami bine. „ Mult mai bine. Sunt mult mai bine, am și efect pe voce. Mâine mă duc să îmi ia sânge. Să îl ia pe al meu și să îmi pună unul bun. Am stat prea mult în casă, a venit iarna, a nins, au crescut copiii. Nu ieșiți cu părul ud în cap că uitați ce se întâmplă. Aveți grijă de voi! Să aveți o duminică frumoasă!„, a dezvăluit Liviu Vârciu.

Liviu formează un cuplu cu Anda Călin, împreună cu care are doi copii, pe Anastasia și Liviu jr. De asemenea, artistul mai are o fiică de 20 de ani, Carmina. Liviu a lipsit ani buni din viața fiicei sale, iar de ceva timp, relația lor s-a îmbunătățit, iar Carmina se înțelege bine cu tatăl său.

„Dacă tot nu a făcut nimic atâția ani, de acum încolo va avea grijă și o va susține. Este normal, ea se mută la București. Ei vorbesc, cu siguranță o să o ajute, îi va cumpăra un apartament în rate, ceea ce este și normal.Cu siguranță o să fie lângă ea și o să o protejeze cât va putea pentru este în București, nu mai e în Arad. Ce a fost în trecut, a fost, contează ce o să fie de acum încolo. Am șters tot, viața merge înainte, nu trăim cu trecutul.Niciodată nu este prea târziu să fie bine. Important este că țin legătura, vorbesc, se văd, ea merge la el. Așa e normal”, a spus mama Carminei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: