Redactia.ro
Home » Monden » Emoționant! Liviu Vârciu, gest pentru mama sa! Nu s-a uitat deloc la bani

Emoționant! Liviu Vârciu, gest pentru mama sa! Nu s-a uitat deloc la bani

GALERIE FOTO (4) liviu varciu si mama sa

Liviu Vârciu poate fi un exemplu de urmat pentru grija pe care i-a poartă mamei sale. De altfel, și pentru sprijinul material oferit. Artistul a făcut un gest impresionant pentru mama sa. I-a construit o casă chiar lângă el. Mai muit decât atât, a decis să i-o și mobileze. Liviu Vârciu a luat la pas magazinele cu mobilă și parchet.

Liviu Vârciu, gest pentru mama sa

Iubirea de părinți este un sentiment profund, iar Liviu Vârciu este una dintre acele persoane publice care a vorbit despre prețuire și respect. De altfel, nu doar cu vorba ci și cu fapta, Liviu demonstrat cât de mult își apreciază mama. Celebrul prezentator i-a cumpărat acesteia o locuință.

După ce în urmă cu doi ani tatăl său s-a stins din viață, Liviu a decis să își aducă mama lângă el, la București. S-a mobilizat rapid, a cumpărat un teren şi a stat zi de zi pe şantier, până a fost finalizată construcția. O vilă cu etaj şi şapte camere.

Casa este amplasată chiar lângă pădure, la stradă. Ulteroir, Vârciu a construit pentru mama lui și o bucătărie de vară şi chiar şi un coteţ pentru găini. În cele din urmă casa s fost construită, ia acum sunt la nivel de mobilat. Recent, artistul a fost să cumpere mobilă într-un magazin din Capitală. A ales parchetul semn că se află pe final și că mama sa se va muta cât de curând în căsuța ei.

Viața lui Liviu Vârciu

Liviu Vârciu filmează pentru emisiunea „Prețul cel bun”, de la Antena 1, împreună cu prietenul său, Andrei Ştefănescu. În paralel cu proiectele sale, Liviu a filmat şi cu Nea Marin reality-show-ul de la Antena1 „Poftiţi pe la noi”.

Liviu Vârciu a fost căsătorit între 2009 și 2010 cu Adelina Pestrițu. Dintr-o scurtă relație cu Ramona Teiceanu, Liviu Vârciu are o fiică adolescentă, Maria Carmina. Acesta mai are încă doi copii cu Anda Călin, o fiică, Anastasia, şi un fiu, Liviu Matei. Ani întregi, a făcut parte din trupa L.A., a jucat în seriale precum „Secretul Mariei” sau „Fructul oprit” şi în câteva filme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: