Redactia.ro
Home » Monden » Liviu Vârciu, tată a patra oară? Ce spune partenera lui, Anda Călin, despre acest lucru

Liviu Vârciu, tată a patra oară? Ce spune partenera lui, Anda Călin, despre acest lucru

Liviu Vârciu este în prezent tată a trei copii:  fiica sa Carmina, dintr-o relație anterioară și care acum are 19 ani, plus o altă fetiță, dar și un băiețel cu actuala lui concubină, Anda Călin. Liviu Vârciu și parternera lui se află acum într-o vacanță, în doi, în Turcia și au făcut dezvăluiri despre venirea unui nou membru în familia lor.

Liviu Vârciu, tată a patra oară? Ce spune partenera lui, Anda Călin, despre acest lucru

Liviu Vârciu a oferit detalii despre al patrulea copil. În prezent, se află într-o vacanță romantică în Turcia, alături de Anda Călin și ambii au mărturisit dacă mai vor al treilea copil în familia lor. Reamintim că ei au, deja, o fetiță și un băiețel, iar Liviu mai are o fiică dintr-o relație anterioară.

Liviu Vârciu a spus într-un Instastory că el și iubita lui nu vor mai face un copil, deoarece ”nu se poate”. Însă, Anda Călin a intervenit și a spus că ea, de fapt, nu mai vrea, transmite Spynews.

„Mergem în vacanță. M-aș fi bucurat să merg cu barca, dar nu am avut variante. Să mai zică că nu o duc în vacanțe. Încontinuu. Am fost și ieri și alaltăieri. Nu mai pot de bucurie! Suntem în vacanță, copiii sunt la părinți, nu mai facem momentan niciciunul că nu se poate. Cine nu vrea? De ce? Ia stați așa, că vorbim mai târziu un pic. Suntem în vacanță chiar”a spus Liviu Vârciu pe un InstaStory, între timp intervenind și Anda Călin: „Nu se vrea! Eu nu vreau, că e destul!”.

Liviu Vârciu și Anda Călin, relație de cinci ani

Liviu Vârciu și Anda Călin au o relație discretă. Pentru că mulți s-au întrebat cum s-au cunoscut, într-o zi Anda Călin a detaliat pe Instagram. Totul s-a întâmplat într-un restaurant, Liviu fiind cel care a făcut primul pas.

“M-am cunoscut cu Liviu (n.r. – Liviu Vârciu) într-un restaurant. Primul pas l-a făcut Liviu și chiar a insistat. Mi-a scris câteva luni și primul lucru pe care mi l-a spus a fost că speră că merită așteptarea. Suntem împreună de patru ani și câteva luni”, a transmis Anda Călin la InstaStory.

Anda Călin a devenit mamă pentru a doua oară în primăvara anului trecut. A adus pe lume un băiețel, făcându-l foarte fericit pe Liviu Vârciu. Anda Călin și Liviu Vârciu sunt împreună din 2016, iar în 2019 s-au mutat sub același acoperiș, după ce au avut o serie de despărțiri și împăcări. Prima oară s-a întâmplat după un an și jumătate, la două luni după botezul Anastasiei. Atunci, Liviu Vârciu a pupat-o, pe gură, pe Roxana Niculae, fostă ‘bebelușă’ la Cronica Cârcotașilor.

„Eram cu mai mulţi din echipa Te Cunosc de Undeva la mine acasă. Oamenii au plecat pe rând. Normal, i-am condus pe toţi. Ca aşa m-a făcut pe mine mama politicos. Data viitoare nu mai conduc pe nimeni. Bun! Şi am condus pe toţi. Pe rând. Am condus-o şi pe Roxana. Cum era şi normal. Ea a plecat singură. Am condus-o doar eu.Logic, nu?… Da, am pupat-o pe gură! Dar eu aşa sunt! Le mai pup şi pe gură! NU înseamnă că am nopţi nebune cu ele! Nu! Pur şi simplu am pupat-o pe gura de la revedere. Acum pe bune. Cine nu ar pupa-o?…”, declara Liviu Vârciu la acea vreme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: