Redactia.ro
Home » Știri » Locatarii unui bloc, amenințați cu poliția dacă mai fac duș. Mesajul halucinant afișat la avizierul din scară

Locatarii unui bloc, amenințați cu poliția dacă mai fac duș. Mesajul halucinant afișat la avizierul din scară

GALERIE FOTO (2)

Locatarii unui bloc au fost amenințați cu poliția pentru că fac duș. Scena a ajuns virală în ultimele zile.

 

,,Tulbură odihna vecinilor”

 

O imagine cu afișul postat într-un bloc din România, lipit în scară de către un locatar deranjat de vecinii săi, s-a viralizat în ultimele zile. Nu este cunoscută identitatea locatarului, însă a stârnit umorul cu textul scris.

„În atenția locatarilor care fac duș, noapte de noapte, între 23 și 24!

Vă reamintim că trăim într-un imobil comun și avem obligația de a ne respecta reciproc. Folosirea dușului și a robinetelor la intensitate maximă, însoțită de trântirea săpunului sau a flacoanelor de șampon în cadă, produce un zgomot insuportabil care se propagă cu ușurință prin intermediul conductelor de scurgere, tulburând odihna vecinilor”, a fost o parte din mesajul locatarului.

Acesta, deranjat de faptul că vecinii fac duș după ora 23 și 24, a ținut să  precizeze și ce prevede legea.

,,Potrivit legii, „tulburarea liniștii locatarilor între 22.00 și 8.00, de către o persoană, prin producerea de zgomote, larmă, sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori intrument muzical de intensitate mare.

Dincolo de paragrafe din lege, bunul simț ne obligă la un comportament decent și respectarea celor din jur. Libertatea fiecăruia se termină acolo unde începe libertatea celorlalți’.

În cazul în care bunul simț nu funcționează, vom fi nevoiți să solicităm organele prevăzute de lege pentru constatarea și sancționarea unor astfel de comportamente”, se mai arată în afiș.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: