Redactia.ro
Home » ADEVARUL » Locul de veci pregătit pentru Alexandra Măceșanu s-a deteriorat

Locul de veci pregătit pentru Alexandra Măceșanu s-a deteriorat

GALERIE FOTO (4) Locul de vechi pregătit pentru Alexandra Măceșanu s-a deteriorat

Alexandra Măceșanu are deja mormântul pregătit! Deși familia încă speră ca ea să revină acasă, vie, nu s-au putut dezice de obiceiul de a pregăti un loc de veci așa cum se cuvinte pentru fata dispărută.

Locul de veci este pregătit in satul Dobrosloveni (județul Olt).

Părinții Alexandrei Măceșanu, una dintre fetele răpite și sechestrate de Gheorghe Dincă, încă mai speră că Alexandra se va întoarce întreagă acasă, deși autoritățile susțin că fata a fost omorâtă de ”monstrul din Caracal”.

Încercând să se agațe de orice informație care le-ar alimenta nădejdea într-o minune, tatăl și mama ALexandrei au trebuit însă să pregătească și locul de veci al familiei, pentru varianta cea mai neagră posibilă.

Încă de anul trecut, la mormântul familiei din satul Dobrosloveni (județul Olt) au apărut două cripte noi, făcute de Ioan Măceșanu, tatăl Alexandrei. Cum acolo își doarme somnul de veci și bunica paternă a fetei, Niculina, la mormânt a apărut și fotografia femeii decedate în iulie 2018, lângă care rudele au aprins o lumânare de Sărbători.

Recent, însă, probabil din cauza faptului că ridicarea criptelor s-a făcut repede și în condiții de vreme rea, cimentul neapucând să facă o ”priză” standard, plafonul unei cripte s-a crăpat, urmând să fie reparat cât mai curând.

În prezent, cazul Caracal este departe de final, criminalul Gheorghe Dincă schimbându-și periodic declarațiile, deși dosarul a ajuns săptămâna trecută pe masa judecătorilor de la Tribunalul Olt. Mai mult, zilele trecute, Dincă și-a permis să trimită o scrisoare familiei Măceșanu, în care își cere scuze pentru tot răul făcut, dar îl și acuză pe unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, de o mulțime de lucruri grave.

Sursa kanald.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini