Redactia.ro
Home » Știri » Locul din casă în care nu trebuie să așezi ceasul. Așa atragi doar ghinionul asupra ta

Locul din casă în care nu trebuie să așezi ceasul. Așa atragi doar ghinionul asupra ta

ceas

Tehnologia a evoluat în mod impresionant în ultimele decenii, așadar puține sunt locuințele în care mai există un ceas de perete, ținând cont că există atât de multe ceasuri inteligente care ne pot indica ora. Iată, totuși, care este locul din casă în care nu ar trebui să așezați niciodată ceasul dacă doriți să aveți noroc. Experții Feng Shui au dezvăluit secretul.

Locul din casă în care nu trebuie să așezi ceasul

Conform filosofiei Feng Shui, ceasul este un obiect important și poate atrage ghinion celor care locuiesc într-o casă dacă acesta este amplasat într-un loc nepotrivit. Potrivit maeștrilor Feng Shui, trebuie să fim foarte atenți la zona în care poziționăm ceasul dacă dorim să fim scutiți de probleme și să fim feriți de ghinion.

Regulile Feng Shui menționează că ceasurile nu ar trebui să fie amplasate niciodată la înălțimea capului deoarece acest lucru ne-ar putea face să ne simțim mai anxioși și aflați sub presiunea timpului. În plus, ceasul nu ar trebui să fie poziționat nici în partea estică a locuinței. Acest punct este rezervat familiei și sănătății, subliniază experții.

În plus, ceasurile nu se vor așeza niciodată în dormitor. Un ceas în dormitor ne va atrage atenția asupra trecerii timpului, ceea ce poate fi deranjant atunci când încercăm să ne relaxăm și să ne odihnim lipsiți de stres.

Principiile de bază Feng Shui

Feng Shui este o practică tradițională chinezească de amenajare a spațiului, care este cunoscută și sub denumirea de „acupunctura clădirii”. Se crede că această metodă are un impact semnificativ asupra bunăstării și a energiei pozitive dintr-o locuință, contribuind la prosperitatea locuitorilor.

Conform credințelor Feng Shui, încălcarea principiilor acestei practici poate atrage evenimente nefericite, probleme și accidente, inclusiv probleme în relații, eșecuri profesionale sau dificultăți de ordin financiar.

Principiile Feng Shui pun accentul pe armonie în toate aspectele vieții. Potrivit acestei practici, elementele precum geamurile, instalațiile sanitare, electronice sau ușile trebuie să fie în stare perfectă de funcționare, fără fisuri sau disfuncționalități, oricât de mici ar fi ele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: