Redactia.ro
Home » Știri » Locurile bântuite din România. Care sunt locațiile unde legendele spun că au loc întâmplări paranormale

Locurile bântuite din România. Care sunt locațiile unde legendele spun că au loc întâmplări paranormale

Locurile bântuite din România.

Filmele horror sunt printre cele mai apreciate, la fel fiind și poveștile de groază, mai ales dacă ele sunt reale. Iată care sunt locurile bântuite din România!

Locuri bântuite din România. Sunt terifiante

Sunt o mulțime de locuri din țara noastră despre care se spune că sunt bântuite, fie acolo au avut loc întâmplări paranormale. Iată cele mai înfricoșătoare locuri din țara noastră.

Hotelul Cișmigiu

Există o poveste din anii 90 care spune că acolo se află spiritul unei tinere studente. Aceasta ar fi căzut în puțul liftului și nimeni nu i-a auzit strigătele de ajutor, așa că după trei ore ea s-a stins din viață. Se spune că țipetele sale încă se mai aud.

Castelul Bran

Castelul Bran este deja un brand de țară, iar mulți străini vin să îl vizitze pentru că aici ar fi luat naștere Dracula. Se spune că întregul castel este bântuit atât de Vlad Țepeș, cât și de victimele sale.

Troița Miresei de lângă Găești

Este locul în care o femeie pe numele său Margareta Ștefănescu a murit, în anul 193, chiar înainte de ziua nunții sale. În memoria ei a fst ridicată o troiță, iar numeroase alte cupluri din România au murit în accidente de mașină acolo. Blestemul ar fi al Margaretei, care bântuie acum acel loc și nu îi lasă nici pe alții să se căsătorească.

Castelul Iulia Hașdeu de la Câmpina

Iulia Hașdeu, fiica scriitorului Bogdan Petriceicu Hașdeu, a lăsat un gol imens în sufletul tatălui său după moartea sa. Așa că el a decis să construiască un castel în memoria fiicei sale, întocmai cum îl descria aceasta în timpul ședințelor de spiritism. Se spune că acolo se aude mereu cum ea cântă la pian, deși castelul e nelocuit.

Dealul Lunganilor din Iași

Acesta se află în Iași și se spune că este bântuit de ostașii care au murit în Primul Război Mondial.

Liceul Carmen Sylva

Acesta ar fi bântuit de sufletele celor care au murit de ciumă în trecut, pentru că instituția a fost spital în acea perioadă.

Pădurea Trivale din Pitești

Aceasta ar fi bântuită de spiritele a doi tineri, o fată și un băiat ce se iubeau, dar ai căror părinți nu erau de acord cu relația. Astfel, tatăl fetei l-a ucis pe iubitul ei sărac, iar apoi și-a ucis și propria fiică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: