Redactia.ro
Home » TV » Logodnicul Elenei Marin de la Survivor îl pune la zid pe Zanni: ”Am încredere în Elena”

Logodnicul Elenei Marin de la Survivor îl pune la zid pe Zanni: ”Am încredere în Elena”

Andrei, logodnicul Elenei Marin de la Survivor România, reacționează după acuzațiile aduse de concurentul Zannidache acesteia, cum că i-ar fi infidelă viitorului ei soț. Andrei a clarificat ce se întâmplă cu relația lor, dar a spus și ce crede despre afirmația lui Zanni, potrivit căreia Elena ar fi încercat să-l seducă pe concurentul Cosmin Stanciu, care la rândul său are o parteneră.

Logodnicul Elenei Marin de la Survivor îl pune la zid pe Zanni: ”Am încredere în Elena”

Logodnicul Elenei Marin de la Survivor România a avut, miercuri, prima reacție cu privire la scandalul dintre viitoarea lui soție și concurentul Zannidache. El și-a exprimat părerea cu privire la acuzațiile acestuia din urmă, potrivit căruia Elena ar fi încercat să-l seducă pe Cosmin Stanciu, care la rândul lui are o iubită. Totodată, Andrei, logodnicul Elenei a dezvăluit și cum stau lucrurile în relația lor. Asta pentru că Elena se teme că nu va mai fi așteptată de acesta, acasă, informează Viva.ro.

Image result for logodnicul elenei marin

Andrei cataloghează drep aberații spusele lui Zannidache la adresa viitoarei lui soții, față de care și-a exprimat încrederea. De asemenea, Andrei este de părere că presiunea de la Survivor România este foarte mare și de aceea Elena a fost foarte afectată. Reamintim că aceasta a început să plângă după vorbele acide ale lui Zannidache.

„În primul rând, vreau să îmi exprim încrederea față de viitoarea mea soție. Aberațiile spuse de acest copil nu mă ating și mi-aș fi dorit enorm să nu o atingă nici pe Elena. Presiunea de acolo este însă extrem de mare, așa că găsesc justificată suferința ei. Întotdeauna și-a dorit că imaginea ei să fie curată, pentru că tot ce a realizat, a realizat singură, prin muncă dreaptă, prin propriile forțe. Se spune că orice om are un preț, ei bine, Elena nu are. De aceea a fost foarte afectată”, a declarat Andrei pentru Wowbiz.

Logodnicul Elenei de la Survivor: ”Zanni minte. Nu îmi inspiră încredere”

Mai mult, Andrei a precizat că Zanni nu-i inspiră încredere și că și-a dat arama pe față în cadrul competiției Survivor România. De altfel, nu-l cunoștea până la difuzarea emisiunii.

Image result for logodnicul elenei marin

”Nu știam cine e Zanni înainte de Survivor sau cu ce se ocupă, dar comportamentul lui nu îmi inspiră încredere. Spre norocul Elenei, Survivor este un show atât de intens încât dă toate măștile jos. Iar lumea a început să vadă, deja, adevărată față a unor concurenți. Declarațiile mele, declarațiile Elenei din cadrul emisiunii, dar și răspunsul lui Cosmin sunt dovadă clară că Zanni minte”, a mai spus Andrei.

Cum stau lucrurile în relația Elenei de la Survivor și a logodnicului ei

Andrei a mai mărturisit că înainte ca Elena să plece în Republica Dominicană, au existat unele discuții, dar apoi acestea s-au remediat pentru că ne iubim și pentru că ne dorim să fim împreună toată viața”, a mai explicat logodnicul Elenei.

”Adevărul e că am avut un moment mai puțin bun, înainte de plecarea ei, dar am remediat situația, pentru că ne iubim și pentru că ne dorim să fim împreună toată viața. Mi-a fost imposibil să adopt o poziție clară față de plecarea ei, pentru că îmi susțin viitoarea soție în carieră, dar partea sentimentală contează mult mai mult la noi”, a spus Andrei pentru Fanatik.

Redăm mai jos discuția conflictuală dintre Zanni și Elena:

”Zanni: Vrei să îți cauți bărbat în emisiunea asta? Ce vrei?

Elena Marin: Nu, mersi, că am!

Zanni: De aia îi faci propuneri lui Cosmin când ajunge acasă dacă nu îl așteaptă Laura?

Elena Marin: Poftim? Cosmin, ți-am făcut vreodată avansuri sau m-am dat la tine?

Cosmin: Păi nu!

Zanni: Despre ce relație vorbești, Elena? Zi pe față că nu te așteaptă acasă, că ți-a spus pa, nu mai ești cu el, că îți dorești o familie. Spune că nu mai vrea ăla să te aștepte că vrei o familie cu orice preț”, a fost discuția celor doi, iar apoi Elena s-a retras să plângă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: