Redactia.ro
Home » Monden » Lor nu le pasă de celulită și vergeturi! Lumea le adoră exact așa cum sunt! Top 10 vedete surprinse la plajă

Lor nu le pasă de celulită și vergeturi! Lumea le adoră exact așa cum sunt! Top 10 vedete surprinse la plajă

GALERIE FOTO (19)

#bodypositivity a luat amploare de când cu scandalul din ultimele zile. Câteva cuvinte au fost suficiente să-i țină pe soții Buhnici pe primele pagini ale ziarelor din țară. Mulți au avut câte ceva de spus. Mulți încă mai au.

Iată că, și la case mai mari există celulită și vergeturi. Și nu o spunem noi, o spun imaginile. 10 vedete de talie internațională, cu faimă și bani, nu se rușinează când vine vorba de plajă. Cu mai multă sau mai puțină „săliță“ nu contează. Rezultatul este cel important.

Stima de sine nu are nimic de-a face cu felul în care arătăm. Este drept că acest lucru întărește chiar părerea noastră despre noi. Însă, fetelor, nu lăsați niște dungi să vă convingă că nu sunteți frumoase sau nu sunteți suficient de bune.

Nici cele 10 staruri internaționale nu s-au lăsat convinse de acest lucru. Cântărețe și actrițe cunoscute se simt bine la plajă chiar dacă nu sunt trase prin inel și au 90-60-90.

Vedetele de top indiferente la celulită și la vergeturi își trăiesc viața și se afișează în costum de baie, la plajă, fără griji și complexe. Revenind pe plaiurile noastre, pare că scandalul în care este implicat vlogger-ul nu se va stinge prea curând. Din contră, a început să suporte consecințele.

Partenerii și-au retras colaborările. Iar acum tot internetul vuiește despre imperfecțiunile atât fizice cât și morale nu doar ale lui George, dar și ale soției. Căci de, pe principiul cine se aseamănă se atrage, psihologii au considerat că relația dintre Buhnici și soția sa este una de agresor – victimă.

Dar cam atât despre ce, cum și de ce. Să ne întoarcem la JL, Camilla Cabello, Georgina Rodriguez și celelalte femei bogate din showbiz-ul internațional care nu se rușinează cu pielea imperfectă.

Lor nu le pasă de celulită și vergeturi!

Se pare că în alte țări, felul în care arăți nu te definește ca persoană. Femeile puternice și independente nu își ascund pielea ridată, lăsată sau cicatrizată de trecerea timpului. Christina Aguilera, Britney Spears, Eva Longoria, Jennifer Lopez, Tyra Banks, Goldie Hawn, Keely Shayke Smith (soția lui Pierce Brosnan), Georgina Rodriguez, Camila Cabello, Alicia Keys sunt doar câteva dintre divele care se simt bine în corpul lor.

sursa foto:profimedia

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: