Redactia.ro
Home » Știri » Lora a izbucnit în lacrimi în direct, la TV! Ce a emoționat-o atât de tare pe artistă. Telespectatorii nu au putut uita acest moment

Lora a izbucnit în lacrimi în direct, la TV! Ce a emoționat-o atât de tare pe artistă. Telespectatorii nu au putut uita acest moment

lora in lacrimi

Kamara a rememorat un moment de care a avut parte când a apărut cu fiul lui la TV. La acea vreme, micuțul a emoționat o mulțime de oameni cu declarațiile pe care i le-a făcut Lorei. Artista chiar a izbucnit în lacrimi, în fața camerelor de filmat.

Lora, emoționată de cuvintele lui Leon

Un interviu pe care Lora și Cove l-au realizat în urmă cu mai mult timp, în cadrul emisiunii pe care o moderau, a revenit în atenția publicului.

Invitați în platou, pe atunci, au fost Kamara și fiul lui, Leon, care se confruntă cu numeroase probleme de sănătate.  În timp ce artistul vorbea despre starea de sănătate a micuțului, acesta a ținut să-i facă o declarație Lorei.

„Lora: Ești foarte puternic și curajos!

Kamara: Ai auzit Leon ce-a zis Lora? Tu ești puternic și curajos.

Leon: Te iubesc, Lorica mea!

Lora: Și eu te iubesc pe tine, Leon!”, a fost o parte din discuția celor trei, din platou.

Kamara, despre cauza problemelor de sănătate ale fiului său

De-a lungul timpului, Kamara a demonstrat că face tot ceea ce este posibil pentru ca fiul lui să se recupereze și să ducă o viață normală. În urmă cu ceva timp, artistul a dezvăluit cine este vinovat pentru problemele de sănătate cu care Leon se confruntă încă de la naștere.

„Medicul care trebuia să aibă grijă de ea (n.r. de fosta lui soție), nu a avut. A obligat-o să nască natural, i-a făcut o injecție în acest sens, ca să poată avea dilatare.

Nu a ascultat-o când a spus că vrea cezariană, cum era nevoie. Au văzut-o micuță și au lăsat-o să nască cu moașa. Hai să zicem, mulțumim lui Dumnezeu, că nu a avut o problemă pe timpul nașterii, însă, la 8 luni fiind, nu l-au băgat în incubator, l-au lăsat afară. Ăsta mi s-a părut un gest total iresponsabil.

Acel medic a nenorocit alte șapte sarcini cu nouă copii, pentru că două erau cu gemeni, în aceeași noapte și nu a semnat niciun act și a dispărut, nici nu știu cine e. A semnat șeful secției a doua zi. I-au dat nota 9 și la 6 ore de la naștere l-au hrănit cu un biberon și aveam să descopăr că, de fapt, ei hrăneau cu o gaură foarte mare în tetină.

Îi dădeau pe gât ca să mănânce mai repede, iar el, lucru pe care nu știu cum de nu l-au văzut, avea un reflux gastro-esofagian. Când a luat laptele din tetina aia atât de mare, a tras pe partea cealaltă și a făcut un stop cardio-respirator. Și de aici problemele lui din ziua de azi.”, a povestit Kamara, în cadrul emsiunii „În oglindă”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: