Redactia.ro
Home » Monden » Lora, dezvăluiri cutremurătoare despre căsnicia cu Dan Badea! De ce au divorțat, de fapt: „Am plâns în pernă!”

Lora, dezvăluiri cutremurătoare despre căsnicia cu Dan Badea! De ce au divorțat, de fapt: „Am plâns în pernă!”

Lora, dezvăluiri cutremurătoare despre căsnicia cu Dan Badea! De ce au divorțat, de fapt: „Am plâns în pernă!”

În lumina recentelor dezvăluiri făcute de către Lora, artista și-a deschis sufletul și a vorbit despre experiențele tulburătoare din căsnicia sa cu Dan Badea. Într-un interviu sincer acordat Antena Stars, Lora a expus clipele dificile pe care le-a traversat în acea perioadă și motivul real al divorțului său. Cu o sinceritate uluitoare, Lora a mărturisit că a fost nevoită să plângă în pernă și să îndure umilințe și agresivitate.

Lora, dezvăluiri cutremurătoare despre căsnicia cu Dan Badea

După o căsătorie de doi ani, între 2012 și 2014, Lora a pus capăt relației sale cu Dan Badea. Motivul? Episoadele repetate de agresivitate, atât verbală, cât și fizică, pe care artista le-a îndurat. Într-un moment de sinceritate, Lora a dezvăluit că a fost constrânsă să aleagă între cariera sa în muzică și relația cu fostul ei soț. Mai mult decât atât, minciunile cu privire la dorința acestuia de a întemeia o familie au adâncit suferința artistei.

„Regret nu căsătoria, ci ce am aflat după. S-au făcut nişte afirmaţii cu perdea. Nu am putut să păstrez ce a fost frumos, chiar dacă am încercat. Oamenii au nevoie de cineva pe care să dea vina, să pună degetul! Mă bucur că sunt liniştită acum. (…) E foarte important respectul. Când vine un om la tine şi îţi spune că vrea să fii mama copiilor lui din prima săptămână ceva nu este în regulă”, a spus Lora la „Dincolo de aparențe”.

De ce au divorțat, de fapt: „Am plâns în pernă!”

Într-un alt moment de vulnerabilitate, Lora a dezvăluit cum a fost nevoită să se ascundă în baie, plângând în pernă, sub presiunea situațiilor dificile din căsnicia sa.

„O să fiu foarte sinceră fără să fiu melodramatică. Am acceptat să rămân într-o relaţie în care iubitul meu devenise agresiv fizic, lucru care s-a întâmplat după ce am tolerat agresivitate verbală. Mi s-a cerut să aleg între a cânta şi el, iar o altă limită a fost minciuna pe care mi-a spus-o când susţinea că îşi doreşte familie şi copil şi apoi mi-a spus că nu vrea copil. A durut cum nu vă puteţi imagina, pentru că îmi spunea cine o să mai meargă în locul meu la concerte! În momentul ălă, clar ai iubit o proiecţie.

Ultima dată când am suferit foarte tare am urlat în pernă şi m-am ascuns în baie, stăteam înghesuită şi am plâns ca un copil mic. De când m-am despărţit de fostul meu soţ, ne-am mai întâlnit şi ne-am salutat, dar acum nu aş putea să-l mai salut. Ar fi modul meu de a spune „foarte urât din partea ta”. El a fost întrebat dacă nu îi este frică să se căsătorească atât de repede şi a răspuns că nu îi este teamă că… va fi din nou înşelat”, a mai spus artista.

Cu toate acestea, artista a ales să își închidă acea pagină dureroasă din viața ei și să își concentreze energia către a găsi fericirea alături de Ionuț Ghenu.

Astăzi, Lora trăiește o poveste de dragoste autentică alături de Ionuț Ghenu, un partener alături de care împărtășește valori comune și bucurii. Prin experiențele sale, Lora ne amintește că respectul și adevărul sunt fundamentale în orice relație, iar fericirea vine atunci când îți găsești partenerul potrivit, care te acceptă și te susține necondiționat.

Astfel, dezvăluirile cutremurătoare ale Lora despre căsnicia sa cu Dan Badea ne oferă o lecție de viață despre puterea de a alege fericirea și respectul de sine, chiar și în cele mai dificile circumstanțe.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: