Redactia.ro
Home » Monden » Lora va spune marele „Da” în 2024! Când va avea loc marele eveniment 

Lora va spune marele „Da” în 2024! Când va avea loc marele eveniment 

Lora, dezvăluiri cutremurătoare despre căsnicia cu Dan Badea! De ce au divorțat, de fapt: „Am plâns în pernă!”

Lora va spune marele „Da” în 2024! Iată când va avea loc marele eveniment!

Lora va spune marele „Da” în 2024!

Lora, una dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe din România, a făcut noi dezvăluiri despre nunta sa cu Ionuț Ghenu, eveniment așteptat cu nerăbdare în showbiz. Într-un interviu acordat recent, Lora a vorbit despre pregătirile pentru marea zi și a dezvăluit câteva detalii incitante.

Cu vocea ei fermecătoare și talentul incontestabil, Lora a cucerit inimile multor fani, iar nunta sa cu Ionuț Ghenu este un subiect de interes general. În ciuda agitației și a programului său încărcat, Lora a găsit timp să împărtășească câteva detalii despre ceea ce se anunță a fi un eveniment memorabil în vara lui 2024.

În ceea ce privește pregătirile pentru nuntă, Lora a dezvăluit că se așteaptă să aibă nu una, ci mai multe ținute în cea mai specială zi din viața ei. Artista, care a ales să-și petreacă o scurtă vacanță în Londra pentru a se relaxa, a spus:

,,Sunt în Londra. Am ieșit și eu să beau o cafea ca să mă relaxez puțin. Merg bine evenimentele. Mi-am luat și eu o pauză. Sunt puțin obosită cu vocea”, a menționat cântăreața pentru Viva.

Când va avea loc marele eveniment

Despre data nunții, Lora a mărturisit că, deși anul 2024 este ales pentru momentul special, încă nu a fixat o dată exactă. Cu toate că au existat câteva tentative anterioare de organizare a nunții, diverse motive au făcut ca lucrurile să nu decurgă conform planului. Artista a subliniat că este hotărâtă să se căsătorească cu Ionuț în anul următor și că ambii parteneri își doresc acest moment cu mare intensitate.

,,Încă nu am stabilit data pentru nuntă, doar anul și dorința pentru anul 2024. Dar nu știu, pentru că tot se întâmplă lucruri. Tot se întâmplă lucruri în lume, dar le ignor. Gata! Vreau foarte tare să mă căsătoresc cu Ionuț la anul. Și el vrea la fel de mult, îți dai seama. Nici nu știu ce să mai spun”, a mai spus artista pentru sursa menționată.

Pe lângă informațiile legate de nuntă, Lora a dezvăluit că nu a decis încă de la ce designeri va comanda rochiile de mireasă, și nici nu a conturat un design specific. În schimb, s-a hotărât să pregătească mai multe ținute pentru ziua nunții, lăsând deschisă posibilitatea de a-și exprima personalitatea și stilul într-o varietate de moduri.

Astfel, fanii Lorei se pot aștepta la un eveniment de neuitat în vara lui 2024, când cântăreața va îmbrăca rochia de mireasă și va spune marele „Da” alături de Ionuț Ghenu!

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: