Redactia.ro
Home » Monden » Loredana Chivu deținea un apartament în clădirea unde a avut loc incendiul devastator de pe Șoseaua Nordului. Unde se afla diva FOTO

Loredana Chivu deținea un apartament în clădirea unde a avut loc incendiul devastator de pe Șoseaua Nordului. Unde se afla diva FOTO

GALERIE FOTO (8)

Loredana Chivu deținea un apartament în blocul de lux din Capitală, unde a izbucnit un incendiu devastator. Iată unde se afla diva!

Loredana Chivu deținea un apartament în clădirea unde a avut loc incendiul devastator de pe Șoseaua Nordului. Unde se afla diva

Loredana Chivu deținea un apartament în blocul de lux de pe Șoseaua Nordului, unde marți seară a izbucnit incendiul devastator, potrivit Click!. Tragedia a avut loc în complexul Persepolis, din Cartierul Francez, București, unde multe vedete dețin proprietăți. 

Din fericire, diva nu se află acasă atunci când tragedia s-a petrecut. Loredana se afla în avion către o superbă destinație de vacanță. 

Sursa foto: InstaStory

Fiica Denisei Nechifor se afla în clădirea unde a avut loc incendiul devastator de pe Șoseaua Nordului

Vedeta a povestit că Rania, fiica ei, se afla în casă atunci când s-a produs accidentul:

„Te panichezi foarte tare în condițiile în care. Eu după muncă eram până la magazin să fac niște cumpărături. M-a sunat mama mea pentru că vasuze la știri că arde un bloc pe Nordului. Apoi am vorbit cu fiica mea care venise acasă după meditații. Meditațiile care întâmplător sunt chiar în acea clădire, iar eu locuiesc la 200 m. Rania m-a sunat, se uitase pe niște imagini la știri, avea senzația că focul este în blocul unei prietene foarte bune. Am plecat până acolo, am știut că Rania este bine, și mă-am oprit direct acolo, era un mega haos.

Rania plecase, era deja acasă. Nici blocul respectiv nu a fost afectat, nici casA mea. Ardea ca o torță, cred că era totul din lemn acolo. Deja oamenii părăsiseră zona, erau sute, zeci de oameni, foarte multe mașini de pompieri. Locuiesc mulți prieteni de-ai mei acolo.”, a declarat Denisa Nechifor, pentru Antena Stars.

Incendiu de proporții la un penthouse de pe Șoseaua Nordului din București

Acoperișul de circa 80 de metri pătraţi a unui apartament de tip penthouse din centru Capitalei, mai exact de pe Soseaua Nordului din București a luat foc, ieri noapte. Pentru stingerea incendiului au intervenit zeci de pompieri. Incendiul a fost stins, iar totalul de forțe angrenate a fost de 20 autospeciale de stingere, 4 autoscări, 1 autospecială de descarcerare, 1 echipaj SMURD.

Din imaginile transmise, de un cititor Redacția.ro care se afla la fața locului, se pot vedea flăcările care au ars violent la complexul Persepolis, din Cartierul Francez:

Declarație ISU București

„Suprafața estimată în urmă cu scurt timp era de 80 de metri patrați. Informațiile transmise de comandantul intervenției ne arată că, cel puțin până în acest moment, nu sunt victime. Este o ardere foarte intensă. Există și posibilități de propagare a incendiului la un alt imobil de locuit, aflat în imediata vecinătate, tot la partea superioară. Este posibil ca numărul de resurse să crească.

În acest bloc au fost luate măsuri pentru stingerea incendiului, dar și  pentru evacuarea persoanelor de la parter către partea superioară. În funcție de modul de manifestare al incendiului, se pot lua măsuri și pentru evacuarea preventivă a locatarilor din imobilul expus acestui risc”, a explicat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU București, pentru Antena 3 CNN.

Din imaginile transmise, de un cititor Redacția.ro care se afla la fața locului, se pot vedea flăcările care au ars violent la complexul Persepolis, din Cartierul Francez:

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: