Redactia.ro
Home » Monden » Loredana Chivu, transformată total. Cât de mult s-a îngrășat vedeta

Loredana Chivu, transformată total. Cât de mult s-a îngrășat vedeta

GALERIE FOTO (7) Loredana Chivu, transformată total.

Loredana Chivu, transformată total. Vedeta este una dintre cele mai controversate prezențe feminine din showbiz-ul românesc. Loredana a apelat la numeroase intervenții estetice, dar în ultima perioadă blondina pare că a luat câteva kilograme în plus. Care ar fi, de fapt, motivul?

Loredana Chivu, transformată total. Cât de mult s-a îngrășat vedeta

Loredana Chivu arată foarte bine, iar de-a lungul timpului a apelat la ajutorul medicilor esteticieni. Vedeta și-a făcut multe intervenții estetice, iar din cauza unora, a ajuns să aibă probleme mari de sănătate. În ultima perioadă, blondina a luat câteva kilograme în plus, iar fanii acesteia s-au întrebat care ar fi, de fapt, motivul. În urmă cu câteva zile, Loredana a fost surprinsă în timp ce ridica niște colete. Se poate observa cu ochiul liber kilogramele în plus, dar chiar și așa, Loredana Chivu rămâne o bombă-sexy.

Vedeta a dezvăluit că nu s-a îngrășat din neglijență, ci din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. „M-am îngrășat, dar nu acum, ci prin octombrie, când am ieșit din spital, când am mai avut și altă problemă de sănătate. Luasem câteva kilograme, dar, ceea ce nu știe lumea, și asta mă face iar să spun că oamenii sunt puțini ignoranți, înainte să-și dea cu părerea, este că eu am avut probleme reale de sănătate. Am fost nevoită să mă îngraș, fără voia mea. Trebuia să mă îngraș pentru că am avut acele operații. Iar după aceea, când am avut permisiunea doctorului, am ținut regim, am făcut sport, în măsura în care pot să fac sport”, a povestit Loredana Chivu, pentru cancan.ro.

Loredana Chivu, la un pas de moarte

În urmă cu un an, Loredana a apelat la o intervenție de mărire a posteriorului, dar operația a fost una nereușită, iar blondina a fost la un pas de moarte. Loredana l-a dat în judecată pe medicul care a operat-o. Potrivit unor apropiat al vedetei, procesul de recuperare al vedetei a fost unul extem de greu. S-a chinuit cu 11 operații ca să își scoată AQUAfilling-ul, s-a infectat de multe ori. Încă se mai chinuie, pentru că e un proces lung, iar recuperarea se face și ea într-o perioadă mare de timp.

Ea a fost la un pas de moarte pe bune și încă se luptă. Nu a vrut să vorbească despre problema aceasta de sănătate, pentru că i-ar fi făcut mai rău pshic și mai sunt și oameni răi care s-ar fi bucurat de necazul ei”, a declarat apropiatul divei.

Ulterior, vedeta a rupt tăcerea și a povestit chiar ea calvarul prin care a trecut. Invitată în emisiunea Acces Direct, Loredana Chivu a declarat că intervenția la nivelul posteriorului ar fi putut să o ucidă. Vedeta a spus că a fost operată într-un birou, și nu într-o sală de operații. „Intervenția a durat aproximativ 3 ore. S-a ocupat un medic și un infirmier. Totul se filma. Au adus un pat să stau întinsă. Nu cred că mai făcuseră asta înainte, pentru că la un moment dat s-au blocat. Ca să pară cât mai mare posteriorul, au încercat să-mi bage cât mai multă substanță. Din ce înțelegeam eu, că eram semi-adormită, pe doctoriță o durea mână și a intervenit infirmierul. Patronul clinicii a fost acolo, la toate intervențiile a fost de față. Am aflat că nici nu e omologată la noi în țară substanța”, a spus Loredana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: