Redactia.ro
Home » Monden » Lorelei Bratu a fost curtată de patru bărbați. Ce a declarat modelul plus-size

Lorelei Bratu a fost curtată de patru bărbați. Ce a declarat modelul plus-size

Lorelei Bratu împreună cu Mihai Zarug au făcut echipă în cadrul emisiunii Asia Express în cel de-al patrulea sezoz. Aceasta a devenit îndrăgită de publicul emisiunii și a făcut un show de senzație. Ea a făcut dezvăluiri despre dragoste și despre relația cu acesta. 

Ce spune Lorelei Bratu despre dragoste

Lorelei Bratu a povestit cum ea în viața ei a avut de ales între patru bărbați. Aceasta l-a ales pe cel mai creativ: 

„Eu sunt obișnuită să se bată bărbații pentru mine… În același timp, s-or fi bătut vreo 3-4, nu luptă dreaptă, ca-n filme. Am avut de ales între 4 bărbați, da. A câștigat cel mai creativ. Știu ce înseamnă să te simți urâtă, eu sunt așa de când mă știu și cred că mi-am pierdut jumătate din viață încercând să slăbesc. La un moment dat, pur și simplu m-am oprit din caruselul ăsta.

Mi-am dat seama că îmi place de mine și nu o să aștept ani de zile până când o să slăbesc. Poate că lucrul ăsta nu se va întâmpla niciodată. Nu kilogramele mă definesc și valoarea mea umană e mai presus de treaba asta.”, declara Lorelei Bratu în anul 2019.”, potrivit „Kfetele”.

Ce relație are Lorelei Bratu cu Mihai Zarug 

Lorelei Bratu cu Mihai Zarug au o relație specială. Cei doi concurenți de la Asia Express sunt extrem de buni prieteni și au declarat în urmă cu ceva timp că emisiunea, Asia Express i-a unit și mai tare: 

„Ne știam oarecum, Lorelei mi-a fost și clientă, o știam din oraș, e influencer, eu am activat în modă, era inevitabil ca, la un moment dat, să nu ne întâlnim. Mi-a plăcut la ea exact ce îi place publicului, că e dezinvoltă, că e asumată și că e una din puținele persoane care poate să stea lângă mine fără să intre în pământ”, a spus Zarug la Neatza cu Răzvan și Dani, conform Click!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de L O R E L E I (@loreleibratu)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: