Redactia.ro
Home » Sport » Lorena Balaci a renunțat la vila de lux pentru un apartament

Lorena Balaci a renunțat la vila de lux pentru un apartament

Lorena Balaci, Daco-Getica, vila de lux

Fiica fostului mare fotbalist, Ilie Balaci a luat o decizie cel puțin ciudată pentru unii. Deși locuia într-o vilă în Pipera a decis să se mute într-un apartament în zona Colentina.

Multora li s-a părut ciudată alegerea Lorenei Balaci. Puțin sunt cei care ar fi făcut o asemenea schimbare. Fiica regretatului fotbalist, Ilie Balaci a explicat de ce a luat o asemenea decizie.

„Stăteam într-o casă foarte mare în Pipera. Eu nu sunt genul pe lux, pe opulenţă! Acum, locuim într-un apartament cu patru camere care e complet decomandat. La început mi-a fost greu, mi-a fost frică. Ce să ne ascundem. Cu misoginismul din România, mi-a fost teamă, cu toate că eu, încă din copilărie aveam prieteni mai mult bărbaţi decât femei. Acum, suntem ca o familie. Am găsit mediul propice dezvoltării mele personale, unde să mă pot dezvolta ca individ”, a spus Lorena Balaci, pentru AS.ro.

Lorena Balaci a fost mereu aproape de fotbal, împărtășind pasiunea tatălui ei. Acum, deține funcția de secretar general la Daco-Getica, fosta Juventus Colentina. Răspunde de grupele de juniori ale clubului, după ce în sezonul trecut, Daco-Getica a decis să renunțe la echipa din Liga 2.

Juventus Torino i-a obligat să schimbe numele

De asemenea formația a avut probleme și cu numele. Juventus Torino a semnalat asemănarea de nume cu Juventus Colentina, astfel românii au fost obligați să găsească o altă soluție. Așa a ajuns echipa să se numească, Daco-Getica.

„Noi suntem de 27 de ani pe piață, cum se spune. În momentul în care am ajuns să promovăm în Liga 1, s-a băşicat Juventus Torino! Ei ne-au somat să ne schimbăm denumirea. Ne-au trimis acte prin care demonstrau că ei dețin bradul Juventus pentru Europa”, a mai spus Lorena Balaci.

În vârstă de 42 de ani, Lorena Balaci, a fost mereu o apropiată a fotbalului. Încă de când era mică merge ape stadioane pentru a-și vedea tatăl. Mai târziu s-a căsătorit cu fostul fotbalist Eugen Trică, cu care are doi copii, Hristu (20 de ani) şi Atanas (15 ani). După 17 ani de mariaj, au decis să pornească fiecare pe drumul lui.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: