Redactia.ro
Home » Sport » Fiica lui Ilie Balaci îl atacă pe Mititelu! “Șterge pe jos cu istoria Universității”

Fiica lui Ilie Balaci îl atacă pe Mititelu! “Șterge pe jos cu istoria Universității”

Lorena Balaci, Daco-Getica, vila de lux

Fiica lui Ilie Balaci îl atacă pe Mititelu, după ce acesta a spus că ar dori ca stadionul pe care îl va construi să poarte numele regretatului fotbalist.

Adrian Mititelu are planuri mari. Vrea să construiască un nou stadion pentru echipa sa. Patronul celor de la FC U Craiova ar dori ca arena să poarte numele regretatului Ilie Balaci. Când a aflat despre planul lui Adrian Mititelu, Lorena Balaci a reacționat foarte dur. Asta după ce șeful celor de la FC U Craiova scrisese un comentariu tendențios.

„Haideți să separam pe fotbalistul Ilie Balaci de omul Balaci îmbibat în alcool de ani de zile”, a scris Mititelu.

Imediat au fost voci care au spus că Adrian Mititelu nu ar fi autorul acestui mesaj, fiind vorba despre un cont fals.
Reacția Lorenei Balaci a venit imediat.

„Individul care comentează în poza de mai jos, dorea să pună numele tatalui meu pe stadionul pe care îl construiește. Și noi chiar ne gândeam că îl dăm drept folosință gratuit. Acest mihai viteazul fără sabie și fără cal, odata descălecat în Liga 2 se simte dator să steargă pe jos cu istoria Universității, cu legendele ei. Și pentru că lui tata nu puteau să îi scrie pe mormant, cum i-au scris lui cârțu pe gard, că deh, e păzit cimitirul”, a scris fiica lui Balaci, pe facebook.

Scandal între Lorena Balaci și Adrian Mititelu

Fiica fostei legende a continuat cu un alt mesaj.

„Dăi bice Adriane, nu te lăsa, bagă și la tata un grafitti pe mormant, că tu așa știi să respecți legendele… Voi dacă ați fi în locul mamei mele, al surorii mele, ce ați face?”, a mai scris Lorena.

În ultimele zile fanii echipei FC U Craiova sunt în centrul atenției. Se speculează că aceștia ar fi vandalizat două proprietăți aparținând lui Sorin Cărțu. Este vorba despre gardul casei sale și pereții cofetăriei pe care o deține în Craiova. Liderul galeriei a declarat că fanii FC U Craiova nu au făcut niciodată un asemenea gest. Acesta crede că este vorba despre o conspirație.

„Am văzut și eu ce s-a întâmplat la televizor, dar, din punctul meu de vedere, suporterii de la CSU au făcut această chestie. Eu cred că vor să pună presiune ca să nu ne lase pe stadion. Să spună că facem incidente, că distrugem. Am vorbit cu băieții, le-am cerut să nu facă așa ceva. Sorin Cârțu a jucat la Craiova, e o legendă și niciun băiat din Peluza Sud nu a știut despre ce s-a întâmplat. E o legendă, a făcut istorie, dânsul a ales să meargă la CSU, noi am rămas pe drumul nostru, îi respectăm decizia. Acum 10 ani mergeam toți de mână în prima linie, la București, Pitești, Timișoara”, a declarat Andrei Preda, la Pro X.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: