Redactia.ro
Home » Sport » Sorin Cârțu, ținta ultrașilor! I-a fost vandalizată și cofetăria! Fiul lui Claudiu Niculescu implicat?

Sorin Cârțu, ținta ultrașilor! I-a fost vandalizată și cofetăria! Fiul lui Claudiu Niculescu implicat?

Sorin Cartu, craiova, casa vandalizata

Sorin Cârțu este ținta ultrașilor de câteva zile. A găsit mesaje jignitoare pe gardul casei dar și pe pereții cofetăriei pe care o deține în Craiova.

Președintele Universității Craiova a dezvăluit că a aflat că printre cei care i-au vandalizat proprietățile ar fi și fiul fostului mare fotbalist, Claudiu Niculescu. Vineri, Sorin Cârțu a găsit mesaje scrise pe gardul casei sale. Problemele nu s-au terminat. Pe pereții cofetăriei pe care o deține în Craiova ultrașii au scris mai multe înjurături.

„Cârțu sifon” „Vânduților” și „M*** Cârțu” sunt o parte dintre mesajele scrise.

Vinovați pentru ambele fapte ar fi suporterii echipei rivale FC U Craiova 1948, din Peluza Sud ’97. Deocamdată nu a fost identificată nicio persoană. Toți purtau cagule.

Fiul lui Claudiu Niculescu printre făptași?

Președintele oltenilor a spus că este foarte posibil ca printre ultrași să fie și fiul fostului fotbalist Claudiu Niculescu, Alexandru. Acesta a negat însă implicarea sa în acest caz și chiar a sunat-o pe soția lui Sorin Cârțu.

“Unul dintre cei care au scris se pare că ar fi Alexandru Niculescu, copilul lui Claudiu Niculescu. În sensul ăsta chiar am avut câteva discuţii cu el, pentru că a fost în primele opt clase la şcoala unde a fost nevastă-mea director. Chiar i-a dat telefon şi i-a explicat ce s-a întâmplat. A fost un schimb de opinii, de mesaje şi până la urmă Alexandru i-a dat telefon lui nevastă-mea şi i-a spus că n-a fost el, că sunt o grupare de 200 de persoane. Și-a declinat vinovăţia. Nu pot să spun eu sigur că este el sau nu, pentru că erau mascaţi. Mi-au scris «Cârţu sifonaru’», dar ce voiau? Să tac, să nu mă duc la Poliţie?!”, a spus Cârțu, pentru Antena Sport.

Președintele oltenilor a făcut plângere la Poliție și acum așteaptă rezultatele. Nu este pentru prima dată când Cârțu are asemenea probleme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: