Redactia.ro
Home » Sport » Sorin Cârțu îi atacă pe Pițurcă și Craioveanu! „Plecarea ne-a prins nepregătiți!

Sorin Cârțu îi atacă pe Pițurcă și Craioveanu! „Plecarea ne-a prins nepregătiți!

Sorin Cârțu îi atacă pe Pițurcă și Craioveanu!

Sorin Cârțu îi atacă pe Pițurcă și Craioveanu, după plecarea acestora de la U Craiova. Președintele oltenilor este supărat pentru că spune el, oltenii au încercat să-i îndeplinească toate cerințele antrenorului.

Plecarea lui Victor Pițurcă a stârnit reacții dure printre olteni. Sorin Cârțu îi atacă pe Pițurcă și Craioveanu! Antrenorul și-a dat demisia de la echipa din Bănie chiar înaintea reunirii lotului și plecarea în cantonamentul din Antalya. Cârțu spune că șefii Craiovei au încercat să-i îndeplinească lui Pițurcă toate cerințele. Cu toate acestea tehnicianul tot a decis să plece.

„Plecarea lui Pițurcă ne-a prins nepregătiți! Vorbim de o decizie luată de el. Nu a luat-o cineva din conducere. Urmează să plecăm într-un cantonament în Turcia, unde și-a dorit el. Noi doream în Spania. Mergem pe un cantonament fixat de Piți, cu adversarii doriți de el. Nu înseamnă că ce și-a dorit el nu am putut îndeplini noi. El poate a vrut 100%, dar noi am venit cu 80%. Asta nu înseamnă că nu ne dorim să luăm campionatul. Când a venit Piți, l-am adus pe Andrei Ivan. A fost o cerere a lui Pițurcă în negocierile cu domnul Rotaru. La fel au fost Kosic, Zakaric, Mațel, Bălașa. Și pe Dan Nistor l-a dorit Pițurcă. Uite că acest transfer s-a rezolvat”, a spus Sorin Cârțu.

„Noi am mizat pe el, l-am considerat un comandant. Dar a clacat. Și Craioveanu a clacat! Ce să facem acum? Comandantul navei s-a îmbolnăvit sau a cerut să se oprească. Ce facem, oprim nava? Sau dăm drumul înainte? Viața merge înainte”, a spus și Marcel Popescu.

De ce a plecat Gică Craioveanu de la Craiova

Fostul jucător ocupa funcţia de director de imagine. Duminică seara, a decis să demisioneze după anunțul făcut de Pițurcă.

„Mă retrag pentru că nu sunt pus în valoare cum trebuie. Am avut un singur an contract cu Craiova, iar acum doi ani am fost dat afară de la Getafe pentru că veneam prea des la Craiova. Nu vreau să rămân dacă nu mă întreabă nimeni ce fac. Ocup postul aşa, de imagine. Nu renunţ la Craiova, dar consider că e mai bine să mă retrag”, a declarat Gheorghe Craioveanu, direct la Digi Sport, într-o intervenţie la emisiunea Fotbal Club.

Citește și: Incredibil! Messi apare într-o reclamă pentru o firmă din România

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: