Redactia.ro
Home » Monden » Lorena Buhnici, decizie radicală după avalanșa de hate din online. Nu te-ai fi gândit!

Lorena Buhnici, decizie radicală după avalanșa de hate din online. Nu te-ai fi gândit!

Ce au făcut George și Lorena Buhnici, imediat după ce a izbucnit „scandalul vergeturilor”, în care sunt vizați direct

Lorena Buhnici a reușit să surprindă internetul după ce a jignit o femeie în costum de baie, la malul mării. Iată ce a decis soția vllogerului George Buhnici care a întrecut orice limită în declarațiile pe care le-a făcut publice, în timp ce se afla la un festival din Constanța. Acesta a stârnit controversă în urma afirmațiilor sale, criticând aspectul fizic al femeilor care nu ar avea grijă de fizicul lor și care stau în costum de baie, deși nu ar fi indicat dacă au „celulită și vergeturi”.

Ce decizie a luat Lorena Buhnici

Lorena Buhnici a decis să-și închidă contul de socializare de pe platforma Facebook.

Cum l-a apărat Lorena Buhnici pe soțul ei

„Un interviu în care informația clară a fost scoasă din context a dus la „priceperea” unor oameni de a ataca și de a arăta cu degetul.

Da, avem un număr mare de obezi (copii și adolescenți) în țara asta și cineva (soțul meu) a spus-o mai direct… la televizor. Când spun medicii nu mai facem postări în social media și nici nu mai criticăm.

De fapt, nici nu auzim! Cât despre ideea de misogin… cred că mulți nu au aflat definiția corectă. Las un link către… subiectul corect… ca să puteți dormi liniștite/liniștiți la noapte”, a scris Lorena Buhnici, făcând trimitere către un text lung scris de soțul ei luni, 18 iulie, pentru a explica ce a vrut să spună, de fapt.

Cum se scuză George Buhnici în fața urmăritorilor săi

Acum, după ce a fost blamat de internauți, dar și de persoane publice, George Buhnici a venit și cu o scuză la adresa celor spuse în cadrul interviului controversat:

„Nu e prima dată când îmi complimentez soția că arată mult mai tânără. O fac constant, am făcut-o și acum vreo trei ani când am spus că arată ca o minoră într-o postare pe Instagram.

Era evident o metaforă. Dacă o spune un comediant, e umor?

Dacă o spun eu, de ce devine altceva decât o glumă, fie ea și de slabă calitate? Oricine mă cunoaște știe ce relație am cu soția și că nu încurajez pedofilia”, a scris Buhnici pe site-ul său.

George Buhnici a mai explicat faptul că el a făcut o aluzie la persoanele care au probleme cu obezitate atunci când a făcut referire la femeile cu vergeturi:

„O persoană obeză nu alege să fie obeză, dar e treaba noastră ca societate să încurajăm, să motivăm și să punem presiune pentru ca o problemă de sănătate publică să nu devină noua normalitate.

Da, am spus că fetele ar trebui să mai treacă pe la sală. Am spus-o pe un ton sarcastic, cu ironie, pentru un show de TV și a deranjat. Dar e adevărat”.

Vloggerul a mai adăugat faptul că o să fie mai atent la cuvintele pe care o să-și aleagă de-acum înainte:

„E o mlaștină și sună a paranoia dar oare este? M-am uitat la cei care au amplificat comentariile despre mine pe Twitter. Majoritatea au conturi fără nume și prenume și nu au mai comentat până acum în limba română”, a concluzionat George Buhnici în postarea de pe site-ul său, buhnici.ro.

Cum a stârnit dispreț vloggerul în mediul online

„Mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine şi am văzut fete care arată foarte bine aici. Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. De ce? Dacă vrei să vii la mare să îmi arăți piele, și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul”, a declarat George Buhnici pentru emisiunea „Xtra Night Show”

„Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a spus George Buhnici.

 

Sursa foto: captură ecran

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: