Redactia.ro
Home » Știri » Loteria vaccinaţilor: Statul care oferă 1 milion de dolari persoanelor care se vaccinează anti-Covid

Loteria vaccinaţilor: Statul care oferă 1 milion de dolari persoanelor care se vaccinează anti-Covid

Cand va fi nevoie de a treia doza de vaccin

Un stat din SUA oferă un milion de dolari persoanelor care se vaccinează anti-Covid, chiar de sunt la prima doză. Astfel, autoritățile din zonă au decis lansarea a cinci loterii, pe parcursul a cinci săptămâni.

Loteria vaccinaţilor: Statul care oferă 1 milion de dolari persoanelor care se vaccinează anti-Covid

Pentru a-i convinge pe oameni să se vaccineze anti-Covid, Mike DeWine, guvernatorul statului Ohio, a decis ca în fiecare miercuri, pe parcursul a cinci săptămâni, să dea un milion de dolari adulților care se vaccinează împotriva SARS-COV2.  Rezidenții cu vârsta între 12 și 18 ani, care în prezent sunt eligibili pentru vaccinare, nu vor putea beneficia de acești bani. Momentan, în Ohio procentul de vaccinare este de 36%, iar autoritățile vor să-l mărească pentru a atinge pragul necesar de imunizare, 70%, potrivit HotNews.

“Știu că unii ar putea spune: ‘DeWine, ești nebun! Ideea de a trage la sorți un milion de dolari este o risipă de bani’. Dar adevărata risipă, la acest stadiu al pandemiei – când vaccinul este accesibil pentru toți cei care îl doresc – este un deces provocat de Covid-19”, a afirmat Mike DeWine, guvernator republican al acestui stat din nordul SUA.

Burse pentru adolescenții vaccinați din Ohio

Iar pentru a-i determina și pe adolescenți să se imunizeze, autoritățile din Ohio au venit cu o strategie de  persuasiune și pentru ei. Mai exact, li se vor oferi cinci burse complete, tot pe parcursul a cinci săptămâni. În prezent în SUA s-a imunizat 58,7% din populația sa adultă, iar președintele Joe Biden a stabilit ca obiectiv 70% dintre adulți să fie vaccinați până pe 4 iulie, Ziua Independenței. Însă, ritmul de vaccinare a încetinit în ultimele săptămâni, iar autoritățile îi acuză pe cei sceptici că ar fi de vină.

Și în New Orleans  autoritățile au găsit soluții. Aici New s-a început a oferi homari persoanelor care se vaccinează. În Alabama rezidenții inoculați își vor putea conduce mașina pe faimoasa pistă de curse de la Talladega.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: