Redactia.ro
Home » Știri » Lovitură colosală pentru Laurențiu Reghecampf. Mama antrenorului duce o luptă dură pentru viață: ”Sper să treacă cu bine”

Lovitură colosală pentru Laurențiu Reghecampf. Mama antrenorului duce o luptă dură pentru viață: ”Sper să treacă cu bine”

GALERIE FOTO (2)

Laurențiu Reghecampf traversează momente grele. Mama antrenoruluii a fost diagnosticată cu o boală gravă, în urmă cu ceva vreme. Femeia ar urma chiar să ajungă pe masa de operații până de Anul Nou.

Pe lângă uriașul scandal din showbiz pe care îl are cu Anamaria Prodan, ca urmare a divorțului, Laurențiu Reghecampf trece prin clipe foarte grele.

Din păcate mama antrenorului a fost diagnosticată recent cu o boală gravă. În această perioadă, Reghe trebuie să îi fie alături singurului părinte pe care-l mai are. Femeia ar urma să fie supusă unei operații cât de curând, așa că antrenorul are și mai mari emoții pentru ea.

Mama lui Laurențiu Reghecampf, grav bolnavă

Reghe speră ca mama va reuși să învingă diagnosticul crunt pe care i l-au pus medicii.

Într-un interviu recent, Laurențiu Reghecampf a mărturisit că a dus-o pe mama sa la analize în Turcia, în încercarea de a face tot posibilul pentru ca femeia să-și revină. Femeia a avut nevoie și de chimioterapie, iar acum ar urma să fie și operată.

”Mama are un cancer și urmăm un tratament, am fost cu ea în Turcia, i-am făcut niște analize, face chimioterapie, deja a terminat a opta ședință. Din ce îmi spune ea și din ceea ce îi spun doctorii e mult mai bine, sperăm să o operăm înainte de Revelion sau la anul, sper să treacă cu bine. Mama e foarte puternică”, a spus Laurențiu Reghecampf în interviu.

Când și-a pierdut tatăl Laurențiu Reghecampf

Viața lui  Laurențiu Reghecampf nu a fost deloc ușoară. a avut loc o mare tragedie în urmă cu trei ani, atunci când tatăl încă soțului Anamariei Prodan a murit. Pentru antrenor a fost un șoc să afle că părintele său a plecat la ceruri.

Pentru Reghe a fost a doua înmormântare la care a participat, prima fiind cea a fiicei sale din mariajul cu prima soție. Micuța s-a stins la doar un an de la naștere.

”Tata a murit acum trei ani de zile, a fost un șoc pentru mine. De fapt a fost a doua înmormântare la care am participat în viața mea, adică să fiu în mijlocul unei tragedii, prima a fost fetița mea, după tatăl meu”, a mai spus Laurențiu Reghecampf în același interviu.

Tatăl lui Reghe a avut un rol important în cariera lui, el îndrumându-l să facă sport și să ajungă la nivelul de astăzi.

”Tata a jucat un rol important în ceea ce am realizat eu, pot să spun că m-a și obligat să fac fotbal, mi-a creat toate condițiile de care aveam nevoie. Îmi aduc aminte foarte multe lucruri și întotdeauna îmi aduc aminte cu plăcere despre el”, a mai povestit Reghecampf.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: