Redactia.ro
Home » TV » Lovitură de teatru pentru Antena 1! La ce post TV ar putea ajunge Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu

Lovitură de teatru pentru Antena 1! La ce post TV ar putea ajunge Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au pus punct colaborării lor cu Antena 1. După o lungă perioadă în care au făcut parte din juriul emisiunii „Chefi la Cuțite”, cei trei chefi bucătari au decis să nu revină pentru noul sezon. Gurile rele susțin că, deja, cei trei chefi iau în calcul o colaborare cu principalul competitor al Antenei 1!

La ce post TV ar putea ajunge Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu

Se pare că cei trei foști jurați de la „Chefi la Cuțite” ar putea să facă trecerea la un alt post de televiziune. Acest lucru ar putea explica decizia lor de a părăsi Antena 1. Cu toate acestea, nu se cunosc încă detalii despre motivul real al plecării sau despre cine le-ar fi făcut o astfel de propunere. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu ar putea să facă pasul către Pro TV. De fapt, acesta este postul de televiziune care i-a adus în atenția publicului cu aproape un deceniu în urmă.

Potrivit surselor care au dezvăluit informații pentru cancan.ro, cei trei chefi au purtat discuții cu echipa de la Pro TV. De asemenea, se pare că Pro TV a fost interesat să aducă și alte persoane de la Antena 1. Cu toate acestea, nu toată lumea a acceptat propunerile făcute.

„Da, cei trei chefi ar fi avut discuții cu PRO TV, într-o perioadă în care mai mulți membri ai echipei erau curtați de același post, care plănuia să aducă înapoi “În barcă”, chiar echipa care a plecat în 2014 de la Pro pentru a merge la Antene. (…) 

Dăcă în urmă cu 9 ani, ei au fost un grup unit și nimic nu i-a putut întoarce din drum, iată că de data aceasta, câțiva au decis să rămână la Antena 1. Nu același lucru s-a întâmplat cu cei trei chefi, care au decis să meargă pe un drum separat. Dar împreună, mereu împreună, pentru că fiecare dintre ei este conștient de faptul că aceasta este rețeta perfectă a succesului lor”, au spus sursele citate, conform Cancan.

Cu cine vor fi înlocuiți cei trei chefi la Antena 1

Pe platformele de socializare au început să circule primele speculații privind posibilii noi jurați la emisiunea „Chefi la Cuțite”. Fanii show-ului sunt de părere că viitorul juriu al emisiunii va include următoarele nume: Radu Darie (bucătarul de odinioară al emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”), Nicolai Tand (chef care face parte din echipa „Super Neatza”), și Roxana Blenche (prezentatoarea de la „Hello Chef” de la Antena 1 și câștigătoarea sezonului 8 „Chefi la Cuțite”), conform informațiilor furnizate de Cancan.ro.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: