Redactia.ro
Home » Monden » Lovitură sub centură pentru Anamaria Prodan. Laurențiu Reghecampf vrea să dea cu fosta soție de pământ

Lovitură sub centură pentru Anamaria Prodan. Laurențiu Reghecampf vrea să dea cu fosta soție de pământ

Recent, antrenorul Laurențiu Reghecampf a fost implicat într-un conflict public cu fosta sa parteneră, Anamaria Prodan, în urma unor declarații controversate făcute de aceasta. Reghecampf a negat vehement acuzațiile aduse și a răspuns ferm la afirmațiile făcute, evidențiind aspecte importante ale situației.

Un moment de bucurie întunecat de controverse

Laurențiu Reghecampf și partenera sa, Corina Caciuc, au parte de un moment de fericire și bucurie odată cu nașterea celui de-al patrulea fiu al antrenorului. Cu toate acestea, această bucurie a fost umbrită de acuzațiile lansate de Anamaria Prodan, fostă parteneră a lui Reghecampf, care a adus acuzații serioase împotriva acestuia.

Laurențiu Reghecampf a negat categoric toate acuzațiile aduse de Anamaria Prodan. El a subliniat că nu doar că nu a cerut bani de la aceasta, ci chiar îi acordă lunar o sumă considerabilă, contrazicând astfel afirmațiile făcute de Anamaria Prodan. Antrenorul a insistat asupra faptului că relația lor post-divorț este una civilizată și că el își respectă angajamentele financiare către fostul său partener.

Nu mă interesează un dialog cu ea prin intermediul presei, nu răspund ca să justific ceva, nici nu am cui, doar că sunt foarte multe lucruri neadevărate și jigniri, nu am să cobor la nivelul ăsta din respect pentru Bebe! Dar pot, totuși, să-i transmit acum să înceteze să-mi mai scrie mail-uri zilnic. Eu nu am decât procesul de divorț, procesul de defăimare, nu am nevoie de bani de la ea!

Cum să-i cer bani, când eu îi dau lunar? Și ea îmi mai cere și extra…  Numele nu cred că-i mai folosește, ea se prezintă Prodan peste tot, din acest motiv am vrut să-i ofer posibilitatea să-și înregistreze numele de scenă. Nu m-a interesat decât să divorțez, nu am cerut așa ceva! Și sunt câțiva ani buni de când mă chinui să scap.”, a spus Laurențiu Reghecampf pentru cancan.ro.

Clarificarea situației

Reghecampf a explicat că este dispus să își asume responsabilitățile financiare și să ofere sprijinul necesar, atât pentru copilul său cât și pentru Prodan, în ciuda tensiunilor dintre ei. Această reacție vine în contrast cu afirmațiile lansate de fosta soție și evidențiază diferențele de percepție și interpretare între cei doi foști parteneri.

Eu mă bucur pentru ea că este sus, să fie și să-i dea Dumnezeu sănătate, dar nu văd și nu înțeleg de ce ea discută mereu de mine! Ce e sus pentru ea nu este și pentru restul lumii, eu am alte targeturi în viața. Totuși, omite să spună că trăiește în continuare din cei 2.000 de euro pe care-i primește lunar de la mine. Nu văd rostul, dar poate așa mai bifează și ea niște apariții. Eu sunt bine sănătos, nu duc lipsă de nimic, mai ales de oferte!”, a mai spus el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: