Redactia.ro
Home » Monden » Luana, fosta soție a lui Cabral tună și fulgeră după ultimele declarații ale prezentatorului. „Să ne lase în pace”

Luana, fosta soție a lui Cabral tună și fulgeră după ultimele declarații ale prezentatorului. „Să ne lase în pace”

Imediat după ce Andreea Ibacka a anunțat sarcina, Cabral a fost întrebat dacă fiica sa cea mare, Inoke, este încântată de faptul că va avea încă o surioară sau un frățior. Cabral a răspuns că fiica sa nu vorbește cu el momentan, iar acest lucru a făcut-o pe fosta sa soție Luana să ia foc.

Luana, fosta soție a lui Cabral, a făcut câteva declarații acide la adresa fostei sale mari iubiri, fiind foarte deranjată de afirmații. Ea a motivat că fiica sa în vârstă de 19 ani va susține examenul de Bacalaureat și că nu avea nevoie de expunere publică în această perioadă.

Am depășit problema aceasta, mergem mai departe. În luna august o să spun mai multe, când o să plece fata în străinătate, la studii. Acum fata mai are două-trei săptămâni până la Bac, este o perioadă destul de dificilă. În loc să se ducă liniștită la examene, copiii o să o întrebe de ce a zis tatăl său în loc să vorbească despre materii. Copilul vrea să fie un om ca oricare altul, nu își dorește să fie disecat de lume. Ea ne-a rugat, de la vârsta de patru anișori, că nu vrea să apară în presă.„, a declarat Luana, fosta soție a lui Cabral pentru o publicație.

Luana a motivat că Inoke nu vorbește cu tatăl ei Cabral din motive personale și că își dorește ca ea și copilul ei să fie lăsate în pace pentru a se putea concetra pe examenul maturității.

„Cabral să își asume ce vorbește. Pe noi toate lucrurile ne afectează, mai ales că ea are Bac-ul acum. Ne dorim să fim lăsate naibii în pace. Fata nu vorbește pentru că nu vorbește, nu vrea ea și are tot dreptul să fie cum vrea ea. Nici la ea, nici la mine nu mai scrie numele Ibacka, ne-am despărțit de acesta. Mi-am crescut singură copilul până acum. Că nu vorbește fata cu Cabral, asta este treaba lui, fiecare suferă de ceva. Văd că s-a născut de la nimic un întreg taifun, eu una nu am zis nimic de el ca să îi încurce sarcinile lui.„, a mai spus Luana.

Cabral, tată pentru a treia oară

Andreea Ibacka este din nou însărcinată! Frumoasa blondină va deveni mamă pentru a doua oară în toamna acestui an. Cabral a fost cel care a dat marea veste fanilor din mediul online.

În toamnă. Așa pare că s-a potrivit.Nu ne-am propus nimic, ne-am bucurat că s-a întâmplat. Sigur, cea mai mare bucurie va fi pentru Namiko, va avea partener de joacă și de năzbâtii, probabil. Sarcina pare ok, n-au fost probleme și evenimente, Andreea e bine. Acum e și mai relaxata, știe la ce să se aștepte, are experiență și poate corela mult mai ușor informațiile și stările. Sperăm să fie o sarcină ușoară, Namiko de-abia așteaptă livrarea… noi ne pregătim de Haos x2. Dublu prăpăd. Năcazul revine. Beleaua Stereo. Din toamnă, în Casa Ibacka…, a declarat Cabral pentru un post TV.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: