Redactia.ro
Home » Monden » Luca Reghecampf intervine în scandal. Mesajul ferm pentru Anamaria Prodan

Luca Reghecampf intervine în scandal. Mesajul ferm pentru Anamaria Prodan

Luca Reghecampf, fiul lui Laurențiu Reghecampf, a intervenit public în conflictul dintre tatăl său și impresara Anamaria Prodan, cerând să fie lăsat în afara disputelor. Tânărul a subliniat că o consideră pe mama sa biologică, Mariana Pfeiffer, singura sa mamă, și că nu dorește să fie folosit în conflictele dintre adulți. El a cerut ca problemele personale să nu mai afecteze copiii și a reafirmat respectul său pentru familia sa, indiferent de situație.

Intervenția lui Luca Reghecampf și mesajul către Anamaria Prodan

După ce numele său a fost menționat în repetate rânduri în cadrul disputelor dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, Luca a decis să rupă tăcerea și să-și exprime punctul de vedere. Într-o declarație publică, tânărul a precizat că nu își dorește să fie parte a acestor conflicte și că își respectă familia, dar nu poate accepta ca numele său să fie folosit în scopuri ce nu-i aparțin. El a subliniat că o consideră pe Mariana Pfeiffer, mama sa biologică, singura mamă pe care o are și pe care o respectă, respingând astfel implicarea Anamariei Prodan în viața sa personală.

”E timpul ca Anamaria Prodan să înceteze cu intrigile! Am tăcut până acum din respect față de tatăl meu, dar nu mai vreau să accept nimic. Nu sunt fiul Anamariei Prodan. Am o singură mamă, pe care o iubesc. Ca, de altfel, și pe tatăl meu. Anamaria trebuie să conștientizeze că îmi jignește mama de fiecare dată când se folosește de numele meu. Nu am filmat pe nimeni și nu am intervenit niciodată între tatăl meu și fosta lui soție. Consider că Anamaria trebuie să se oprească.

Nu intenționez să intru într-un schimb de replici cu ea fiindcă o respect în continuare. Dar nu este acceptabil ca vreun părinte să se folosească de copiii lui pentru a-și purta războaiele. Eu am trei frați și îi iubesc în egală măsură. Și pe cei mai mici, dar și pe Bebe. De asemenea, tata ne iubește la fel și nu a făcut niciodată diferențe între noi. Le-a arătat iubire și fetelor Anamariei, dar nu a pretins vreodată că este tatăl lor. Pentru că tatăl lor este Tibi, cu care tatăl meu are o relație foarte bună. Se respectă unul pe celălalt.”, a spus Luca Reghecampf pentru cancan.ro

Relațiile tensionate din familia Reghecampf

Conflictul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, început în urma separării celor doi, a continuat să capete amploare, afectând și relațiile din cadrul familiei. Luca a declarat că nu își dorește să fie asociat cu acest conflict și că își menține o relație bună cu tatăl său, încercând să păstreze echilibrul între viața personală și situațiile controversate. Deși tensiunile au fost evidente, Luca a optat să transmită un mesaj de împăcare, îndemnând toate părțile să nu implice copiii în aceste conflicte.

„Observ faptul că, în continuare, Anamaria ne folosește pe noi, copiii, ca pe un scut. Și în special pe Bebe, care suferă mult din această cauză. E vremea să fim lăsați în pace. Nu cer nimic Anamariei. N-am nevoie de nimic de la ea. Nu i-am cerut și nu îi cer bani. Nu i-am cerut și nu îi cer atenție. Îi cer doar să ne lase în pace. Eu am absolvit o facultate, m-am angajat, mă întrețin singur, îmi întrețin și familia mea. Am soție acasă și nu este normal ca Anamaria să mă folosească, să mă includă în discuțiile ei.

Cum nu este normal nici în cazul lui Bebe, care știu că a avut o relație specială cu tata înainte ca părinții lui să se despartă. Copiii nu trebuie să fie implicați. Ne afectează fiecare lucru și de aceea o rog public să nu ne mai amestece în problemele ei. Și, dacă mă iubește așa cum susține, ar trebui să nu-mi mai denigreze tatăl pentru că acest lucru mă doare.”, a mai spus fiul antrenorului.

Mesajul lui Luca Reghecampf poate fi interpretat ca un apel la responsabilitate și maturitate din partea celor implicați în conflict. Tânărul a cerut ca problemele personale să fie gestionate fără a afecta copiii și a reiterat că își dorește o viață liniștită, departe de scandalurile publice. Declarația sa este o încercare de a limita daunele produse de conflictele din familie și de a încuraja soluționarea acestora într-un mod civilizat.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: