Redactia.ro
Home » Monden » Lucian Mîndruță, mesaj dureros pentru tatăl său. Jurnalistul nu și-a cunoscut prea bine părintele

Lucian Mîndruță, mesaj dureros pentru tatăl său. Jurnalistul nu și-a cunoscut prea bine părintele

GALERIE FOTO (2) Lucian Mîndruță, mesaj dureros pentru tatăl său.

Lucian Mândruță, mesaj dureros pentru tatăl său. De Ziua Națională a României, jurnalistul a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Părinții lui Lucian Mîndruță s-au despărțit când acesta avea patru ani și nu a reușit să-și cunoască prea bine tatăl.

Lucian Mîndruță, mesaj dureros pentru tatăl său. Jurnalistul nu și-a cunoscut prea bine părintele

Lucian Mândruță, mesaj dureros pentru tatăl său. Celebrul jurnalist a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. De Ziua Națională a României, Lucian Mîndruță a ales să poarte uniforma militară. Vedeta a recurs la acest gest în memoria tatălui său. Jurnalistul a recunoscut că nu și-a cunoscut prea bine părintele pentru la vârsta de patru ani părinții său au divorțat.

Cu toate astea, Lucian a învățat să trăiască cu această suferință. “Tata a fost militar toată viaţa lui. Dar nu vă gândiţi la ceva spectaculos: cel mai mare grad la care a ajuns a fost de plutonier adjutant. Arma? Muzica militară.Cât a putut, a cântat la trompetă. Când n-a mai avut putere să sufle, a trecut la studioul de înregistrări şi s-a făcut sunetist. Aşa, pe lângă el, am învăţat câte ceva despre mixere audio şi montaj de benzi.

A murit de ani buni. Nu l-am întrebat niciodată dacă şi-a iubit ţara, pentru că niciodată n-am fost atât de apropiaţi. Ai mei s-au despărţit când aveam 4 ani şi eu am rămas cu mama. Aşa că tată aveam de două ori pe lună, duminica…Am primit uniforma asta – mă rog, o mică parte din ea – de la MAPN, de ziua noastră, a tuturor. Am pus-o pe mine în primul rând în amintirea lui. Aşa că, tată, oriunde ai fi, te salut cu durerea de a nu te fi cunoscut atât de bine… Iar pe tine, Românie, te salut cu bucuria de te putea iubi, vie. La multi ani, dragilor!”, a scris Lucian Mîndruţă pe pagina sa de Facebook.

Mindruta
Mindruta

Lucian Mîndruță a fost răpit în copilărie

Lucian Mîndruță este unul dintre cei mai apreciați jurnaliști din România. Acesta a făcut declarații surprinzătoare despre viața sa personală și relația pe care a avut-o cu părinții săi. Mîndruță a povestit că în satul bunicilor săi i se spunea „furatul” pentru că a fost răpit atunci când era copil. Potrivit jurnalistului, a fost răpit de tatăl său, după ce părinții săi au divorțat.

„Mi se spunea Boțoroagă pentru că făceam boroboațe. Nu știu de ce în comuna mea boțoroagă desemna o chestie nașpa pe care o făcea un copil. Făceam diferite boacăne, diferite chestii… Uite, una dintre ele, n-am făcut-o eu, a făcut-o tata… Eu sunt unul dintre puținii copii răpiți în România comunistă. Am fost răpit și multă vreme în sat mi se spunea “Furatul”.Am fost răpit de tatăl meu. Părinții mei s-au despărțit, mama m-a dus la țară și m-a lăsat cu bunicii acolo. Și bunicii, ei fiind mai în vârstă așa, aveau un tabiet: dormeau la prânz. Și eu mă jucam afară, în curte, la prânz.Bunicii s-au trezit, “unde-i copilul, ce s-a întâmplat?”, răpit, telefoane, Miliție… Până la urmă am fost găsit, n-a pățit nimeni nimic, n-a fost tata nici măcar judecat sau condamnat sau arestat pentru răpirea mea, s-a rezolvat. S-a mușamalizat cazul așa, adică m-a dat înapoi”,a povestit Lucian Mîndruță la Digi 24.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: