Redactia.ro
Home » Monden » Lucruri neștiute despre Sharon Stone. Legenda de la Hollywoord a pierdut 9 sarcini

Lucruri neștiute despre Sharon Stone. Legenda de la Hollywoord a pierdut 9 sarcini

GALERIE FOTO (2) Sharon Stone

Sharon Stone a declarat că orice femeie care a trecut prin pierderea unei sarcini ar trebui să fie privită cu „compasiune și empatie”, ca să poată depăși momentul. Actrița a dezvăluit recent că a pierdut nouă sarcini. Iată care este povestea ei de viață.

Sharon Stone a pierdut 9 sarcini până să adopte 3 copii

Sharon Stone este una dintre legendele de la Hollywood. În vârstă de 64 de ani, ea a dezvăluit recent că a suferit nouă pierderi de sarcină, precizând totodată că femeile trebuie privite cu „compasiune și empatie” atunci când se întâmplă asta, nefiind ceva ce trebuie „depășit de una singură, în secret”, a scris presa străină.

Actrița și-a deschis sufletul în mod public pe Instagram, în comentariul unei postări făcute de revista People legat de dansatoarea Peta Murgatroyd, care la rândul ei a pierdut o sarcină în timp ce soțul ei era în Ucraina.

„Ca femei, nu avem unde să discutăm profunzimile acestor pierderi. Eu am pierdut 9 sarcini. Nu este puțin lucru, nici fizic, nici psihic, dar suntem lăsate să credem că ar fi ceva ce trebuie să îndurăm singure, în secret, cu sentimentul unui eșec, în loc să primim compasiunea, empatia și vindecarea de care avem atât de mare nevoie”, a scris Sharon Stone pe Instagram.

Sharon Stone spune că a avut 9 avorturilor spontane
Sursa foto: People/Instagram – captură ecran

În 2017, într-un interviu pentru ExtraTV, Stone spunea că o afecțiune genetică a sângelui a împiedicat-o să ducă la bun sfârșit o sarcină. Tot ea s-a confruntat și cu endometrioza, boala tăcută pe care multe femei o au fără să știe, o boală cronică ce poate provoca dureri severe în special în timpul menstruației și care poate duce la infertilitate în unele cazuri.

Ulterior, visul actriței de avea copii s-a împlinit. Ea a adoptat trei băieți, pe Roan, Laird și Quinn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: