Redactia.ro
Home » Știri » Lucruri neștiute despre Ștefan Popescu. Juratul de la „Chefi la Cuțite” consideră că are o nouă misiune

Lucruri neștiute despre Ștefan Popescu. Juratul de la „Chefi la Cuțite” consideră că are o nouă misiune

Chef Ștefan Popescu. Sursă foto: Facebook

Niciodată nu este prea târziu să-ți găsești vocația, dar este întotdeauna bine să începi căutarea cât mai devreme în viață. Acesta este crezul chef-ului Ștefan Popescu, unul dintre jurații emisiunii „Chefi la Cuțite”, care a străbătut mai multe căi profesionale înainte de a deveni unul dintre cei mai talentați bucătari din țară.

Împărtășește tainele artei culinare și copiilor

Bucătăria de pe strada Latină, numărul 6, este plină de viață și agitație. Chef-ului Ștefan Popescu îi sunt alături cele mai bune ajutoare, pregătind împreună delicioși cake pops. Copiii sunt atenți și ascultă cu mare interes, învățând tainele gătitului de la unul dintre jurații emisiunii „Chefi la Cuțite”. Încă de mic, Ștefan Popescu petrecea timp în bucătărie alături de bunica sa, încercând să învețe secretele gustului. La acea vreme, nici nu îndrăznea să viseze că va deveni unul dintre cei mai apreciați bucătari din România.

Chef-ului Ștefan Popescu îi place să sublinieze că nu se aștepta să urmeze cariera de bucătar, cel puțin nu până la vârsta de 20 de ani. Viața l-a purtat prin diferite căi, încercându-se în diverse meserii înainte de a-și găsi calea în bucătărie. După ani de cursuri de specializare și muncă asiduă în diverse bucătării atât din țară, cât și din străinătate, a reușit să-și atingă scopul. A preparat mâncare pentru oameni celebri precum secretarul general al NATO sau François Hollande.

Ștefan Popescu consideră că are o nouă misiune

Acum, în calitate de jurații al emisiunii „Chefi la Cuțite”, Ștefan Popescu consideră că are o nouă misiune: aceea de a identifica talentele în devenire într-un domeniu extrem de competitiv și de a împărtăși din măiestria sa. De-a lungul timpului, el a descoperit că îi place să predea și să împărtășească cunoștințele sale culinare. De aceea, în ultimii 6-7 ani s-a dedicat predării, începând cu adulții și continuând cu copiii.

Copiii au ocazia unică de a învăța tainele meseriei de la unul dintre cei mai experimentați chefi din țară. Ei pot simți gustul și frumusețea gătitului și pot experimenta bucuria de a crea lucruri delicioase într-un mediu distractiv și interactiv.

Antonia, unul dintre copii, împărtășește entuziasmul ei: „Este super tare, super distractiv. Recomand! Este ca o mică terapie pentru mine gătitul. Și făcut prăjituri. Îmi place foarte mult.

”Sebastian, un alt participant, spune: „A fost minunat. Chiar mi-a plăcut, aș mai face o dată.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: