Redactia.ro
Home » Homepage » Ludovic Orban, cel mai sărac premier. Care este averea liberalului

Ludovic Orban, cel mai sărac premier. Care este averea liberalului

ludovic orban

Prim-ministru Ludovic Orban și-a publicat declarația de avere, pe site-ul Guvernului, la o lună de la preluarea mandatului. Potrivit documentului, el a avut în anul 2018 un venit mediu lunar de 3.083 de lei.

Potrivit declarației de avere, publicată ieri pe site-ul Guvernului, premierul locuiește în județul Ilfov, acolo unde deține împreuna cu soția, Mihaela Orban, o casă de vacanță cu suprafața de 200 de metri pătrați. Ludovic Orban deține 50% din această locuință dobândită în anul 2014 printr-un contract de vânzare-cumpărare.

De asemenea, premierul a completat că deține și un autoturism Volkswagen Passat, fabricat în anul 2007 și a declarat că nu deține metale prețioase, obiecte de artă sau bijuterii.

Surprize în declarațiile de avere ale miniștrilor din Guvernul Orban

La capitolul bani în conturi bancare, Orban a completat că soția sa deține peste 11.800 de euro, la două bănci: Raiffeisen și BCR. Familia Orban nu are, potrivit documentului, împrumuturi luate de la bănci, potrivit Mediafax.

În ceea ce privește veniturile, Ludovic Orban a încasat în anul fiscal 2018 bani pentru consultanță tehnică de la două firme: 28.356 de lei de la Revicond Canaltech SRL și 9.000 de lei de la SCP Doru Trăilă și Asociații. Această casă de avocatură aparține fostului soțul al Cristinei Trăilă, deputat PNL din 2017. Ea l-a înlocuit pe Eugen Nicolăescu. Potrivit sursei citate, Mihaela Orban nu a avut venituri în anul fiscal încheiat.

Loading...