Redactia.ro
Home » Știri » Ludovic Orban, declarații de presă alături de ministrul Sănătății

Ludovic Orban, declarații de presă alături de ministrul Sănătății

Orban si Tataru

Prim-ministrul Ludovic Orban a făcut declarații de presă împreună cu Nelu Tătaru în afara clădirii ministerului Sănătății.
Ludovic Orban a vorbit despre starea tuturor spitalelor și despre prioritățile Ministerului Sănătății în acest caz.

Declarațiile prim-ministrului României

Alături de noul ministru al Sănătății, Ludovic Orban a oferit informații despre măsurile care vor fi luate de către ministerul Sănătății în cazul spitalelor cu probleme din România.

Am discutat priorităţile pentru Ministerul Sănătăţii în perioada următoare.

Sigur că păstrăm aceleaşi direcţii de acţiune; obiectivul nostru fundamental e acela de a apăra sănătatea şi viaţa cetăţenilor români, de a reduce răspândirea virusului, de a creşte capacitatea de diagnosticare, de a întări direcţiile de Sănătate Publică pentru a face faţă misiunii fundamentale pe care o au în lupta contra coronavirus.

De asemenea, de a pregăti spitalele pentru a primi pacienţi cu coronavirus„, a declarat Ludovic Orban.

Întrebat care a fost motivul demisionării fostului ministru al Sănătății, Victor Costache, Orban a declarat că problemele personale și profesionale au fost principalele cauze.

„România a luat măsuri extrem de serioase”

Ludovic Orban a precizat că în România sunt cazuri de infectare cu coronavirus sub 1.000 dacă se iau în calcul cazurile de vindecare. Mai mult, premierul a declarat că România a luat încă de la început decizii și măsuri extrem de serioase pentru a limita răspândirea cu COVID-19.

Dacă luăm în calcul vindecații, avem sub 1.000 de pacienți bolnavi de COVID-19. În alte țări, numărul de persoane infectate este de ordinul zecilor de mii. România încă din primul moment a luat măsuri extrem de serioase”, a mai spus Orban.

Prim ministrul a subliniat faptul că numărul cazurilor de îmbolnăvire la persoanele în vârstă sunt mult mai mici în România, față de numărul raportat în celelalte țări europene.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: