Redactia.ro
Home » Știri » Ludovic Orban, reacție după câștigul lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei: „Pentru prima oară, PNL bate PSD fără drept de apel”

Ludovic Orban, reacție după câștigul lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei: „Pentru prima oară, PNL bate PSD fără drept de apel”

ludovic orban alegeri locale 2020

Președintele PNL, Ludovic Orban, s-a arătat mulțumit de rezultatele la alegerile locale 2020 și a spus că, pentru prima data de la Revoluție, partidul său a marcat o victorie fără echivoc în fața oponentului său, PSD.

Ludovic Orban, reacție după câștigul lui Nicușor Dan

Premierul a ținut să-l felicite pe noul primar al Capitalei și să marcheze această zi cu un discurs puternic. Ludovic Orban a afirmat, după rezultatele sosite la cele două de sondare acreditate de Biroul Electoral Central, că victoria a fost una desăvârșită.

„Pentru noi, PNL, este o zi istorică. Pentru prima oară de la Revoluţie până astăzi, după 30 de ani, PNL înregistrează o victorie clară în alegerile locale şi pentru prima oară PNL bate PSD fără drept de apel. Românii au arătat un spirit exemplar, au respectat toate regulile sanitare și au suportat statul la rând, care a apărut ca necesității de protejare a sănătății.

Felicit toți românii care s-au prezentat la vot. Vreau să le mulțumesc tuturor colegilor mei, care au făcut o campanie în condiții dificile și au făcut cel mai spectaculos rezultat din istorie pentru PNL. Suntem la a treia victorie – parlamentare, prezidențiale, locale. Mă bucur enorm că am eliberat Bucureștiul, mai ales că era o victorie la care nu spera nimeni. Bucureștenii au eliberat Bucureștiul de caracatița corupției. Victoria lui Nicușor Dan este victoria efortului său de 12 ani, a dedicării sale, și a programului său realist. Victoria lui Nicușor Dan este rezultatul unui efort al lui Nicușțor Dan de peste 10 ani de zile.”, a fost declarația premierului, potrivit Știrile Protv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: