Redactia.ro
Home » Știri » Lui Boris Johnson i-a căzut părul în direct. Cum au reacționat telespectatorii

Lui Boris Johnson i-a căzut părul în direct. Cum au reacționat telespectatorii

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson a apărut, luni, la TV într-o ipostază mai puțin plăcută. În timp ce vorbea despre coronavirus, telespectatorii au observat cum…îi cad fire de păr.

Lui Boris Johnson i-a căzut părul

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson a stârnit uimirea telespectatorilor după ce a apărut la TV în timp ce îi cădeau fire de păr din cap. Situația a fost cu atât mai vizibilă, cu cât acestea i s-au depus pe sacoul pe care-l purta la momentul respectiv.

Întâmplarea a avut loc în timp ce vorbea despre pandemie, specificând că ”numărul deceselor crește” și ”săptămânile și lunile următoare vor continua să fie dificile”, vorbind, totodată,  despre o nouă stare de carantină.

Cum au reacționat telespectatorii

În timp ce majoritatea telespectatorilor au luat social media cu asalt pentru a împărtăși veștile îngrijorătoare, alții au comentat pierderea de păr a primului ministru – un simptom legat de Covid-19.

”Părul lui Boris cade. Ce ne mai așteaptă”, a scris un fan pe Twitter.

”Boris își pierde părul?”

”Boris chelește sau doar și-a lăsat câinele să doarmă pe sacoul lui?”.

”Aparent, astăzi, Boris Johnson a chelit în parlament. Este plin de păr pe sacou. Este un efect secundar al Covid-19”, au fost câteva dintre comentariile telespectatorilor.

Multiple studii au raportat, printre supraviețuitori, o legătură între Covid-19 și pierderea părului de pe cap.

Premierul a fost internat în spital în luna aprilie a acestui an, după ce a testat pozitiv pentru coronavirus și a petrecut trei nopți la terapie intensivă.

Premierul britanic a anunțat, îm martie,că a fost testat pozitiv cu coronavirus. Boris Johnson a arătat, pe Twitter, că are simptome ușoare și va continua să conducă guvernul prin intermediul videoconferințelor.

Boris Johnson a fost inițial un sceptic al măsurilor stricte privind prevenirea pandemie de coronavirus, fiind, mai degrabă, un adept al teoriei „imunității de grup”. Premierul britanic a cedat, ulterior, la presiunilor unor membrii din propriul cabinet, dar și din Parlament, care au avertizat că Marea Britanie va merge pe același drum precum Italia, și a implementat carantina națională sub supravegherea poliției. Boris Johnson este primul șef de stat sau de guvern important din lume care a anunțt că este infectat cu coronavirus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: