Redactia.ro
Home » Sport » Luis Figo acuză Guvernul! ”Spania pare fericită, chiar dacă sunt 27.000 de morți”

Luis Figo acuză Guvernul! ”Spania pare fericită, chiar dacă sunt 27.000 de morți”

Luis Figo, spania, Barcelona

Luis Figo a atacat dur guvernul din Spania. Fostul mare fotbalist este nemulțumit de deciziile luate în condițiile în care Spania este țara cu cele mai multe cazuri de infectare cu coronavirus, din Europa.

Luis Figo, fostul câștigător al Balonului de Aur este stabilit în Madrid. Portughezul este nemulțumit pentru că după părerea sa autoritățile nu au făcut tot ce le-a stat în putere. Guvernul spaniol a decis relaxarea restricțiilor, dar nu a anunțat cum se va realiza acest lucru sau ce ar trebui să facă populația.

”Se decide în ce regiuni se vor relaxa măsurile de protecție, dar nimeni nu știe ce înseamnă exact acest lucru, ce restricții vor fi ridicate. Se vehiculează că Madridul ar putea intra în faza 0.5, dar ce înseamna asta?”, a scris Luis Figo, printr-un mesaj postat pe Twitter.

Luis Figo e nemulțumit de deciziile luate în Spania

Fostul jucător al celor de la Real Madrid și Barcelona cere explicații guvernanților. Spania este cea mai afectată țară din Europa din cauza pandemiei de coronavirus. Autoritățile au decis să mențină faza zero în Madrid.

”Să fim liniștiți, că aici decid specialiștii. Așadar, Spania este țara din Europa cel mai afectată de pandemie, cu 27.500 de morți, dar pare fericită”, a continuat fostul internațional, Luis Figo.

Luis Figo a fost vedeta Portugaliei ani buni. Fostul internațional a fost răsplătit cu Balonul de Aur în anul 2000. El a fost protagonistul unor faze de neuitat. A jucat la Barcelona, acceptând apoi un transfer la marea rivală Real Madrid. Fanii nu l-au iertat, iar când a intrat pe teren, catalanii au aruncat un cap de porc spre el. De curând acesta a vorbit despre transferul din urmă cu 20 de ani.

“A fost o decizie importantă, una foarte dificilă. Am părăsit un oraș care mi-a dat totul și unde m-am simțit bine, dar, când simți că ceea ce faci nu e recunoscut și mai ai și o ofertă de la un alt club, te gândești la această situație”, a explicat Figo, într-un live pe Instagram.

În cariera sa a mai jucat la Sporting și Inter Milano.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: