Redactia.ro
Home » Sport » Ronaldo i-a reunit pe “Galactici”! Foștii fotbaliști s-au ținut de glume

Ronaldo i-a reunit pe “Galactici”! Foștii fotbaliști s-au ținut de glume

Ronaldo i-a reunit pe “Galactici”!

Ronaldo i-a reunit pe “Galactici”! Fostul mare internațional a făcut un live pe contul de socializare. Rând pe rând i s-au alăturat foștii colegi Iker Casillas, David Beckham, Luis Figo și Roberto Carlos.

Mai bine de o oră, “Galacticii” au discutat între ei despre perioada petrecută la Real Madrid. Apoi fiecare a vorbit și despre izolarea din cauza pandemiei de coronavirus. Roberto Carlos și Figo au discutat mai mult despre perioada petrecută pe Santiago Bernabeu, la Real Madrid.

„Timpul petrecut împreună a fost special, asta ne-a permis să câștigăm. Deși eram jucători foarte cunoscuți, toți știam ce avem de făcut și cum trebuia să muncim”, a spus Luis Figo.

„Îmi amintesc de acele momente cu foarte multă mândrie. A fost fantastic că am jucat toți la Real în același timp”, a spus și Roberto Carlos.

Ronaldo i-a reunit pe “Galactici”!

Momentul amuzant a fost cel dintre Ronaldo Nazario și David Beckham. Brazilianul a vorbit cu fostul său coleg în engleză.

„Trebuie să ne întâlnim cândva și să jucăm tenis: este sportul meu favorit acum. Nu mai pot juca fotbal, am o accidentare… de fiecare dată când joc îmi rup ceva. Așa că acum joc tenis, îmi place foarte mult. Pentru mine, ai fost unul dintre cei mai buni mijlocași ai tuturor timpurilor, prin felul în care atingeai mingea, puteai să o trimiți oriunde voiai, chiar și fără să te uiți la mine”, i-a spus Ronaldo fostului său coechipier.

Casillas, despre problemele de sănătate

Fostul portar, Iker Casillas a suferit anul trecut un infarct. A trecut prin momente grele, iar acum le-a povestit și foștilor săi colegi.

„Am avut noroc că s-a întâmplat pe terenul de antrenament, asta mi-a salvat viața. Le voi fi recunoscător medicilor toată viața. Dacă mi s-ar fi întâmplat oriunde altundeva, sunt sigur că nu aș fi fost aici, vorbind cu tine în acest moment”, a povestit Iker Casillas.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: