Redactia.ro
Home » Monden » Luis Lazarus a fost executat silit și îi datorează Oanei Zăvoranu 15.000 de euro: „N-are nici măcar o bicicletă pe numele lui!”

Luis Lazarus a fost executat silit și îi datorează Oanei Zăvoranu 15.000 de euro: „N-are nici măcar o bicicletă pe numele lui!”

Scandalul dintre a pornit în urmă cu mai mulți ani, atunci când fostul prezentator TV a numit-o pe Oana Zăvoranu, în direct, „semi-asasină” și „centuristă”. De atunci, Oana s-a plimbat prin tribunale pentru a-și face dreptate. Iată că acum, Luis Lazarus a fost executat silit și îi datorează brunetei 15.000 de euro. Dar asta nu este tot! Suma inițială, cerută ca și daună morală a fost de 100.000 de euro. Iată toate detaliile!

Luis Lazarus a fost executat silit și îi datorează Oanei Zăvoranu 15.000 de euro

În anul 2019, fostul prezentator TV, Luis Lazarus a pierdut procesul pe care Oana Zăvoranu l-a pornit împotriva sa, deoarece a făcut-o „asasină” și și „centuristă”. Datoria a început de la suma de 100.000 de euro și a fost redusă la 15.000 de euro, însă nici această sumă nu a fost recuperată de Oana Zăvoranu, deoarece Luis Lazarus nu deține bunuri pe numele său.

Aparent, acum, scandalul dintre ei a ajuns la final, după ce Curtea de Apel București a aprobat cererea de executare silită a fostului prezentator TV:

 „Admite cererea de încuviinţare a executării silite formulată de petentul BIROUL EXECUTORULUI JUDECĂTORESC. Încuviinţează executarea silită a debitorului LAZARUS, în dosarul de executare silită, în temeiul titlului executoriu, reprezentat de sentința civilă nr. ###/11.04.2017, pronunțată de Tribunalul București în dosarul nr. ####/3/2017′, se arată în sentință.

Sentința este definitivă și a fost pronunțată de Curtea de Apel București, ‘prin toate modalităţile de executare prevăzute de lege, simultan sau succesiv, până la realizarea dreptului creditorului, rezultat din titlul executoriu, cu toate eventualele accesorii, precum şi până la recuperarea cheltuielilor de executare. Fără cale de atac”, relatează Viva.

Oana Zăvoranu: „N-are nici măcar o bicicletă pe numele lui!”

Oana Zăvoranu a declarat, în urmă cu câteva luni, înainte ca Luis Lazarus să primească executarea silită, faptul că acesta nu deține bunuri pe numele său și simte că nu-și va recupera banii:

„Foarte mulți escroci m-au ciordit de-a lungul timpului. Unul, în schimb, se numește Vasilică Țuțurică (n.r. Luis Lazarus). Este numele real. Îmi datorează bani și nu pot să-l execut. Am hotărâre judecătorească. Am câștigat un proces pentru că m-a făcut «asasină» peste tot. Am de recuperat 15.000 de euro plus cheltuieli de judecată.

Se numește Vasilică Țuțurică. Voi nu-l cunoașteți așa, pentru că lui îi este rușine de numele lui. El se numește Luis Lazarus. Luis are un dosar, un proces întreg pierdut. Procesul s-a încheiat definitiv de vreo 4 luni. Încerc să-l execut, dar n-are nici măcar o bicicletă pe numele lui!”, a susținut Oana Zăvoranu în emisiunea lui Cătălin Măruță, potrivit sursei citate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: