Redactia.ro
Home » ROMANIA TV » Luis Lazarus, în doliu: Mă doare sufletul că nu am fost lângă el”

Luis Lazarus, în doliu: Mă doare sufletul că nu am fost lângă el”

GALERIE FOTO (2)

Luis Lazarus, în doliu! E o perioadă neagră pentru celebrul jurnalist. După pierderea bunicii sale, Luis Lazarus are parte de o altă lovitură de la viață. Unchiul său, de care era foarte apropiat, s-a stins, potrivit cancan.

Luis Lazarus, în doliu!

Clipe de coșmar pentru îndrăgitul jurnalist! Luis Lazarus a anunțat, în mediul online, trecerea în neființă a unei alte persoane dragi lui. Unchiul jurnalistului a murit în urma unui infarct. „Dragii mei, vă anunț cu tristețe că a murit unchiul meu, fratele mamei! Noi îi spuneam Coteanu, de la Constantin și uneori Andreea îi cânta „Constantine, Constantine”! Nu a supărat pe nimeni niciodată! Rar așa OM! Mă doare sufletul că nu am fost langă el în aceste ultime clipe, dar cine și-ar fi închipuit? A făcut infarct și se pare că medicii nu au mai putut face nimic!

Și uite așa s-au dus toți: mama, tata, bunici, unchi… toți! Nu am cuvinte să îmi exprim durerea și regret enorm că nu am putut face ceva! Nu știu ce. Orice, doar ca să-i prelungesc un pic viața! Dar, ca totdeauna, regretele sunt tardive! Drum bun printre stele Coteanu! Sper ca și acolo să fiți împreună cu toții și tot așa, o familie frumoasă, de oameni drepți și curați, așa cum m-ați invătat și pe mine să fiu!” a fost mesajul postat de Luis Lazarus, pe contul său de Facebook.

Citește și Horoscop februarie 2020. Trei zodii primesc binecuvântarea astrelor