Redactia.ro
Home » Știri » ”Luiza trăiește!” Sute de mii de euro sunt puse în joc drept recompensă

”Luiza trăiește!” Sute de mii de euro sunt puse în joc drept recompensă

”Luiza trăiește!” Sute de mii de euro sunt puse în joc drept recompensă

”Luiza trăiește!” Sute de mii de euro sunt puse în joc drept recompensă

Informația șoc care poate să răstoarne întreaga situație a ”cazului Caracal”. O tânără a făcut declarații șocante la România Tv. Printre altele, fata a afirmat că Luiza Melencu trăiește. Deși ”criminalul din Caracal” a afirmat că el ar fi ucis-o și pe ea, încă nu s-au găsit probe doveditoare ale acestei crime.

S-a dat drept Larisa și a făcut declarații surprinzătoare. Fata a spus că a fost și ea la rândul ei o victimă a lui Gheorghe Dincă. A decis să se expună public cu o fotografie și sub numele de Ramona. Tânăra se află în Italia. Susține că a fost amenințată de o femeie din Arad. A încercat să depună o plângere la poliție în Italia, însă cererea i-a fost refuzată.

„Este din Arad și are legătură cu cazul, cunoaște foarte bine cazul. Am fost să depun declarație și poliția mi-a spus să merg acasă și că pot să vin mâine dimineață la nouă. Sunt lucruri foarte periculoase pe care nu pot să le spun în direct. Nu e sigur nici că mâine dimineață voi putea să dau o declarație. Am lăsat deja o declarație la avocatul meu în cazul în care mi se întâmplă ceva”, a precizat Ramona, conform evz.ro.

Ramona a făcut un anunț surprinzător. Tânăra oferă 500.000 de euro celor care o aduc în viață pe Luiza.

Citește și: Luiza Melencu: „Alexandra e cu mine”

„Vă spun eu ce vor persoanele care o au pe Luiza în mână. Vor o recompensă. Instituțiile românești, dacă ar pune o sumă de bani în schimbul fetei, ei au spus că le dau fata. Ei au învățat-o pe Luiza să nu vorbească. În momentul în care îi dau drumul o să o lase într-un loc și să nu spună numic, pentru că dacă vorbește, îi omoară toată familia”, a mai declarat Ramona.

Ramona face acuzații grave la adresa lui Gheorghe Dincă și a fiicei lui

„Am ajuns în Italia în anul 2002. Daniela și tatăl ei au contribuit pentru distrugerea viitorului meu. Contribuția lor concretă a fost aceea de a promite un loc de muncă. M-a trimis într-un calvar, într-un infern, într-un loc în care nu doresc la nimeni să ajungă. M-au convins încercând să îmi arate că o femeie poate câștiga mai mult și că pot oferi un viitor familiei. Fac parte dintr-o familie extrem de săracă. Nu s-a uitat nimeni la mine când am ieșit din țară, eu nu am arătat niciun act. A coborât din mașină șoferul care era. A arătat el actele și ale mele și ale fetei care era cu mine. Nu a venit nimeni la mașină să ne vadă. Amândouă eram pentru prostituție. Eram minore. Cu o săptămână înainte am câștigat premiul de frumusețe la concursul de la noi din oraș”, a precizat Ramona, potrivit romaniatv.net.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: