Redactia.ro
Home » Știri » Lumea modei șochează din nou. Gucci vinde dresuri rupte. Cât costă acestea

Lumea modei șochează din nou. Gucci vinde dresuri rupte. Cât costă acestea

GALERIE FOTO (3) Lumea modei șochează din nou

Deja lumea s-a obișnuit cu lumea modei, după ce aceasta continuă să șocheze întreaga lume cu schimbările ei. Ei bine, casa de modă italiană Gucci vine cu o nouă genialitate. După blugii deja murdăriți, Gucci vinde ciorapi rupți.

Lumea modei șochează din nou. Gucci vinde dresuri rupte

Casa de modă Gucci continue să șocheze, la numai o lună după ce a prezentat noua colecție de blugi murdăriți. Ei bine, de această dată și-a prezentant colecția de dresuri rupte, astfel, ținând din nou prima pagină a publicațiilor cu o asemenea schimbare. Dacă blugii murdăriți din fabrică cu pete de iarbă costau 680 de euro, dresurile, au un preț mai accesibil, de 140 de euro.

Acestea sunt prezentate ca având un efect uzat, nicidecum sunt prezentate ca fiind rupte. Evident, acestea sunt făcute în Italia. La scurt de la apariția lor, comentariilor internauților nu au întârziat să apară. Cu toate că unii dintre ei încă sunt șocați de noua modă, brandul de lux italian și-a vândut bine produsul, având în vedere că majoritatea stocurilor sunt epuizate.

Brandul de lux italian Gucci

Gucci a devenit un brand foarte cunoscut, iar numele său este confundat cu moda italiană. Gucci este casa de modă al cărei logo a intrat de multă vreme în pop cultura. Acest brand s-a născut în urma dorințelor oamenilor bogați de a avea haine de lux. Astfel, Guccio Gucci a plecat din Florența la Paris și mai apoi la Londra pentru a face bani, iar timp de 20 de ani a văzut cum oamenii își etalează preferințele vestimentare, și nu numai. Așa că acestea l-au inspirat, punând ideile cap la cap și s-a întors în Florența. Ajuns acasă, Gucci apus pe picioare un atelier de mici dimensiuni, unde realiza harnașamentul de care un călăreț avea nevoie. Astfel, în 1921, atelierl Gucii și-a deschis porțile în întreaga lume.

Cu toate astea, familia Gucci nu a avut întotdeauna noroc. În 1986, Aldo Gucci a fost condamnat la un an de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală, iar la acea vreme avea 81 de ani. Mai mult, Maurizio Gucci, nepotul său, a fost asasinat la comanda soției sale, Patrizia Reggiani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: