Redactia.ro
Home » Știri » Lumea sportului este devastată de durere! A fost găsit mort în casă

Lumea sportului este devastată de durere! A fost găsit mort în casă

Doliu în lumea muzicii: Eric Carmen, cântărețul interzis de BBC a murit

O nouă tragedie a lăsat lumea sportului îndoliată. Din păcate acesta a murit la doar 24 de ani și a fost găsit fără suflare în propria casă.

A murit la doar 24 de ani!

Lumea sportului este profund afectată de o tragedie de proporții. Florin Dogaru, campion național la kickboxing în 2017 la categoria de 63 de kilograme, care era legitimat la Clubul Sportiv Viitorul Fântânele din județul Constanța, a fost descoperit decedat în propria locuință.

Cei apropiați susțin că tânărul a participat la un meci cu două zile în urmă, unde a primit o lovitură puternică care l-a împiedicat să continue lupta. În ciuda presupunerilor inițiale că decesul său ar fi fost cauzat de acea lovitură, se pare că adevărul este altul. Tristul sfârșit al lui Florin Dogaru a survenit din cauza unui infarct. Cu regret, medicii au constatat că sportivul avea în sistemul său alcool și folosea steroizi.

Știrea despre trecerea în neființă a lui Florin Dogaru, la vârsta de 24 de ani, a provocat un șoc printre colegii săi. Alți sportivi spun că Florin era cunoscut ca un tânăr deosebit de bun și plin de ambiție. El reușise să câștige 50 din cele 60 de meciuri pe care le disputase până în acel moment și visa cu ardoare să ajungă în vârful carierei sale sportive.

La data de 3 noiembrie, în jurul orei 19.15, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană a fost găsită inconștientă într-un imobil din comuna Fântânele. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat, de 24 de ani, decedat. În cauză se continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului”, arată comunicatul poliției.

Ce mesaj a transmis clubul sportiv

Pe 03.11.2023 , sportivul nostru legitimat, Florin Dogaru, s-a stins! Ne-ai șocat, suntem toți uimiți. Drum lin către îngeri, Dumnezeu să te aibă în pază!”, au transmis reprezentanții Clubului Sportiv Viitorul Fântânele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: