Redactia.ro
Home » Știri » Lumea televiziunii a mai pierdut o legendă! Marele prezentator a fost ucis de o boală cruntă

Lumea televiziunii a mai pierdut o legendă! Marele prezentator a fost ucis de o boală cruntă

GALERIE FOTO (2) Lumea televiziunii a mai pierdut o legendă! Marele prezentator a fost ucis de o boală cruntă

În ultima vreme au plecat dintre noi o mulțime de personalități, care au lăsat în urmă o mulțime de amintiri. Aflăm acum că am mai pierdut o legendă din lumea televiziunii, după o suferință grea. Celebrul prezentator a fost învins de o boală grea.

A murit un mare prezentator

Este doliu la nivel internațional, după ce unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV și oameni de radio au plecat dintre noi în mod tragic. A dus o luptă grea cu cancerul și, în final, a pierdut-o. Tratamentul nu a mai făcut față și organismul a cedat.

Vezi și: Dramă! A murit „îngerul” care a salvat zeci de vieţi, în România. Familia lui tocmai i-a anunţat decesul

Este vorba despre marele om de radio Mark Pilgrim, în vârstă de 53 de ani. Celebrul jurnalist a murit în locuința sa, vegheat de partenera sa de viață, Adrienne Watkins, care i-a fost alături în cele mai grele momente ale vieții sale. A vorbit des despre problemele sale de sănătate pe rețelele de socializare și își ținea la curent fanii despre evoluția bolii sale.

De curând postase fotografii și părea slăbit, dar mai bine. Se pare, însă, că organismul lui era foarte slăbit și boala avansase în stadiul final. O mulțime de oameni au venit să îl conducă pe ultimul drum si i-au transmis un ultim omagiu talentatului om de televiziune.

Familia este răpusă de durere

Soția a fost cea care i-a fost alături în ultima perioadă și a stat mereu la căpătâiul său. Femeia a transmis un mesaj emoționant omului său iubit, pe care știe că îl va reîntâlni în altă lume.

Este împlinită că Mark a scăpat de dureri si acum se liniștește.

„Frumosul meu Mark, îți mulțumesc pentru povestea noastră de dragoste. Pentru aventura vieții. Pentru privilegiul și onoarea pe care le-am avut să te iubesc, să merg cu tine în acest ultim capitol, să am grijă de tine și, mai presus de toate, să fiu iubită de tine.

Dragostea mea, nu pot să-ți spun cât de recunoscătoare sunt pentru micul nostru infinit. Nu l-aș schimba cu nimic în lume. Voi fi veșnic recunoscătoare pentru zilele din viața ta pe care mi le-ai oferit. Nu voi înceta niciodată să te iubesc, Mark al meu. Cel mai bun prieten al meu. Sufletul meu pereche. Eroul meu”, a scris soția pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: