Redactia.ro
Home » Monden » Luminița Becali nu se uită la bani când vine vorba de apropiați. Ce cadou a făcut soția latifundiarului

Luminița Becali nu se uită la bani când vine vorba de apropiați. Ce cadou a făcut soția latifundiarului

GALERIE FOTO (2)

Luminița Becali, soția lui Gigi Becali, este maestră atunci când vine vorba de cadouri. Soția latifundiarului nu se uită la bani și face cele mai scumpe cadouri.

 

Ce cadou a făcut soția milionarului

Luminița Becali nu ezită să aîși arate măestria când vine vorba de cadouri. Soția latifundiarului din Pipera nu se uită la bani și face cele mai scumpe cadouri celor apropiați. Soția lui Becali a fost surprinsă de paparazii SpyNews, în plină zi, în timp ce se dădea jos din bolidul de lux. Însă, Luminița Becali a ieșit în evidență cu vestimentația neagră bine pusă la punct.

Soția latifundiarului din Pipera a fost îmbrăcată cu un palton negru, o pereche de pantaloni și o geantă roz, care costa câteva mii de euro. Soția lui Becali și-a așezat corect masca de protecție pe față și a intrat într-un supermarket.

Prima oprire a soției lui Becali a fost la un magazin de cărți, jucării și papetărie. Bruneta a început să ia la rând fiecare set care era expus pe raft și a început să verifice dacă se potrivește cu cadoul pe care urma să îl facă.

Bruneta lui Becali a schimbat planul, fiind nemulțumită de produsul pe care îl alesese inițial. Femeia s-a orientat, ulterior, către câteva cutii de jocuri. Însă, nu a avut succes.

Soția lui Becali a încercat să caute cadoul perfect, dar a plecat, în cele din urmă, cu mâna goală. În lipsă de idei, doamna lui Becali a ales să salveze întreaga situație cu un buchet de flori.

Doamna Becali a lăsat deoparte orice alt tip de magazin și amers țintă către o florărie. Însă, Luminița nu a ales orice florărie, ci una de lux, semn că era un cadou pentru o persoană specială.

Luminița Becali nu s-a oprit până nu a luat la rând toate buchetele de flori din florărie, până când a găsit ce și-a dorit. Soția latifundiarului din Pipera s-a hotărât și a luat două ghivece mari de flori, le-a pus în două pungi de cadou și a plecat mulțumită.

Gigi Becali și Luminița sunt căsătoriți de 25 de ani

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: