Redactia.ro
Home » Horoscop » Luna Plină în Fecioară, 24 februarie 2024. Ce zodii vor avea mari probleme de sănătate

Luna Plină în Fecioară, 24 februarie 2024. Ce zodii vor avea mari probleme de sănătate

Ultima lună plină a anului astrologic are un impact profund asupra sufletelor noastre, saturându-ne mintea cu o diversitate de informații. Iată ce se întâmplă pe axa Fecioară – Pești în timpul Lunii Pline, potrivit astrologului Adina Binder.

Se observă o intensificare a nevoilor emoționale, testând rezistența fiecărei relații. Aceasta poate duce la apariția tensiunilor în cupluri sau parteneriate, pe măsură ce emoțiile își revendică intens prezența, trecând peste logica și calculul unei existențe organizate și distante.

Luna Plină în Fecioară, 24 februarie 2024

Reacțiile individuale variază semnificativ: unii pot alege retragerea și izolarea, evitând conflictul, în timp ce alții pot iniția dispute pentru a încheia relații toxice. Familia se confruntă cu provocări majore, pe fondul creșterii ambițiilor personale, având ca obiectiv final evoluția spirituală.

Focalizarea acestei luni pline se îndreaptă către aspectele materiale, făcând ca resursele financiare să devină o sursă suplimentară de discordie. Sistemele învechite devin ineficiente, necesitând o revizuire totală la toate nivelurile pentru a elimina orice element disfuncțional. O reorganizare se realizează prin gruparea indivizilor cu interese comune, facilitând astfel sprijinul reciproc în cadrul comunităților spirituale aliniate. Se produce o selecție naturală, desprinderea de cei cu care nu mai există un limbaj comun și alinierea cu persoane care împărtășesc aceleași valori și un ritm evolutiv similar.

Transformarea filozofiei de viață devine inevitabilă, iar schimbările, deși dificile, sunt accelerate de dinamica evenimentelor, conducând uneori la despărțiri permanente. Această lună plină în Fecioară marchează începutul unei curățenii generale a sufletului, relațiilor, familiei și vieții în general.

Pe plan medical, se poate observa o creștere a durerilor fizice și a inflamațiilor, ca parte a procesului de detoxifiere a corpului de elementele nocive. Angajamentul activ în eliminarea obstacolelor, fie că sunt de natură materială, medicală, relațională sau spirituală, accelerează procesul de purificare, deschizând calea către regăsirea bucuriei și a armoniei interioare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: